在職全職

跳至

首頁

尾頁

洋房

請教如何戒奶咀?

My BB has to use 奶咀 to sleep and she's now 14-month old. If her 奶咀 "flow out" during sleep and she finally finds this, she will cry until we put it back into her month and she will then sleep.

She does not need to use 奶咀 when she does not feel sleepy.

Does any ma ma has any experience of such similar case and is there any solution so that I can help my BB to get rid of such habit?

thank you.

民房

Re: 請教如何戒奶咀?

superbread

若你有多一個奶咀既話,可將並中一個整爛佢,之彼比bb睇同佢講奶咀用唔倒啦,買左先食啦之後同bb一齊拋洛垃圾桶,
要同佢一齊做,到佢瞓咁時候問你要果陣咪話未買,爛左嗎?
你唔記得左啦,媽媽唔記得買漆,你而家瞓先媽媽一陣去買返
約一星期倒啦,佢會慢慢唔記得架啦,佢唔問你唔好提奶咀喎,
但你要有心理準備開頭佢會成日喊架,我用一個星期幫我bb介左個奶咀囉,唔知呢個方法用係你bb身上得唔得呢?

amy :verycold: :verycold:

大宅

佢而家至14個月大,好多野都未表達到,吾洗甘心急同佢戒,等佢再大少少都未遲,我個仔16個月大,除左去街,大部份時間都要食奶咀,如果吾比佢食就咩都放入口,我都想同佢戒,但係都要等佢明白我講野先,所以都係遲多三兩個月先 :lol:

別墅

我BB食到三歲,試過一次唔見左,買個第二種唔同形既都唔得,係都要食返個種,後來三歲時佢開始明白,忍心唔比佢食,哈!即刻攪掂。

:verycold: :verycold: :verycold:

洋房

o, thanks very much for your precious experience shared.

首頁

尾頁

跳至