跳至

首頁

尾頁

大宅

仔呀仔, 唔好玩媽媽啦, 快d出來啦好冇~~~~

今日去私家覆診, 醫生照ultrasound果時個頭圍大到個電腦都出唔倒個數喇, 估都估你有成8.5~9lbs.....你唔好玩呀媽啦....早少少出來唔好咩, 媽咪日日都等緊你出來呀 :-( :-( :-(

男爵府

Re: 仔呀仔, 唔好玩媽媽啦, 快d出來啦好冇~~~~

wow...o甘你駛唔駛開刀生呀?

大宅

我都有同健康院d醫生講, 佢地上個星期叫我上東區照多之ultrasound, 但係照完之後話我個b冇oversize, 重話佢得6lbs幾, 可以順產喎....但係我睇2個c+都話佢係巨碼b, 不過我係去東區生唔係c+, 咁東區咁講我都冇佢符
唯有見步利步啦....我個肚係人見倒都以為係孖胎..... :-( :-(

大宅

嘩~~~~~辛苦晒你呀~~~!
希望你阿b仔早d出黎, 祝你順順利利~~~~!!!

大宅

louise0752 寫道:
今日去私家覆診, 醫生照ultrasound果時個頭圍大到個電腦都出唔倒個數喇, 估都估你有成8.5~9lbs.....你唔好玩呀媽啦....早少少出來唔好咩, 媽咪日日都等緊你出來呀 :-( :-( :-(

聽落都覺得你好辛苦,又替你擔心,祝你順順利利,生個可愛既囝囝啦!!!! 努力呀!!! ADD OIL!!!

大宅

又一日喇.....今日去健康院又驗倒有蛋白尿, 驗左2次都係咁...又要明早番去驗過喇...日日都見有媽媽報喜, 真係好羨慕呵

首頁

尾頁

跳至