意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 94|主題: 153645

跳至
[屯門區] 有冇住恆福 兆麟 翠寧 豐景園呢附近的mama一齊傾下呀!

大宅

國民生產總值:2082

有冇住恆福 兆麟 翠寧 豐景園呢附近的mama一齊傾下呀!

你們好

大宅

Re: 有冇住恆福 兆麟 翠寧 豐景園呢附近的mama一齊傾下呀!

早晨.

大宅

Re: 有冇住恆福 兆麟 翠寧 豐景園呢附近的mama一齊傾下呀!

有冇人同我傾下呀

大宅

咦,點解冇人回應的?
好啦,我先介紹一下自己先啦!
我係剛搬入黎呢區架,有兩件化骨龍,對呢區未好了解,請各位多多指教.

琥珀宮

國民生產總值:173981

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hi, 我住兆安的

大宅

哇,有人回應啦,真開心.
兆安係近架,碼頭嗎?
你阿甜筒好得意呀

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

兆安近安定村架, 行去吉吉島都係10分鐘
甜筒係隻曳曳豬, 你兩個小朋友幾大呀

大宅

o 原來我地住得好近
屯門好似都有好幾個用{兆}字行頭的屋苑,所以有d亂.
我兩個囡一個四歲幾,阿細就兩歲幾.
係呢,你是全職媽媽嗎?

琥珀宮

咁你即係住邊頭呀
兩個囡囡佢地一定好好感情啦
我要返工呀, 不過做到過年前唔做架啦,
到時就會係全職媽

子爵府

國民生產總值:14163

好媽媽勳章

hi~我住翠寧架

大宅

Rain
我都係呀
唔知我地有冇相遇過呢
你bb幾大呀

[ 本文章最後由 小鴨子 於 08-1-26 09:47 編輯 ]

大宅

joannelai930
我住翠寧架.
我一個湊兩個,好困身,有時真係想返工.(都係得個諗字).
到有得返工我諗自己又會好掛住佢地.

別墅

國民生產總值:819

你地好呀, 我叫kitty, 住安定邨的呀, 有個十二歲的女女, 有時有需要, 可能找我幫忙的呀, 我有湊小朋友經驗, 現在幫小朋友補習。

別墅

國民生產總值:819

小鴨子 寫道:
咦,點解冇人回應的?
好啦,我先介紹一下自己先啦!
我係剛搬入黎呢區架,有兩件化骨龍,對呢區未好了解,請各位多多指教你好呀, .
我叫kitty,你兩個小朋友幾多歲呀

大宅

kitty:
你好
係呢,你係呢區住左幾耐呀?

[ 本文章最後由 小鴨子 於 08-1-26 09:48 編輯 ]

子爵府

國民生產總值:14163

好媽媽勳章

小鴨子 寫道:
Rain
我都係呀 我住1座架 你呢
唔知我地有冇相遇過呢
你bb幾大呀

小鴨子
我住第4座架~
少爺仔下星期2個月喇

侯爵府

國民生產總值:23838

2018勳章

hi, 我之前同老爺奶奶一齊住翠寧, 都住左差唔多8, 9 年, 直至舊年我細仔出世, 間屋唔夠住, 先搬走左, 不過我久唔久都返下翠寧.

我住第5座. 你地住左翠寧幾耐?

Rain~* 寫道:
[quote]
小鴨子 寫道:
Rain
我都係呀 我住1座架 你呢
唔知我地有冇相遇過呢
你bb幾大呀

小鴨子
我住第4座架~
少爺仔下星期2個月喇 [/quote]

琥珀宮

我湊一個都覺得辛苦過返工啦....
自己湊開一定掛啦, 我而家返工o既原動力都係放工可以見到囡囡
小鴨子 寫道:
joannelai930
我住翠寧架.
我一個湊兩個,好困身,有時真係想返工.(都係得個諗字).
到有得返工我諗自己又會好掛住佢地.

琥珀宮

我日日都返安定啦(外家), 唔知我地有冇見過呢
skchowkitty 寫道:
你地好呀, 我叫kitty, 住安定邨的呀, 有個十二歲的女女, 有時有需要, 可能找我幫忙的呀, 我有湊小朋友經驗, 現在幫小朋友補習。

大宅

Rain
我睇過你的相簿啦,原來你是一位年輕的美麗媽媽.

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.