跳至
[2006年] 真係太過份

首頁

尾頁

別墅

真係太過份

尋日無啦啦有個人打比我話係now寬頻電視職員,約我第二日上門安裝,我就覺得好奇怪咁話比佢知我冇申請喎,跟住佢話會唔會係我老公呀,又講得出我老公個名喎?我都係話唔會,因為都冇時間睇咁多電視,況且佢講個安裝地址都唔係我屋企地址,跟住我叫佢查清楚,咁就收左線,點知今朝又有人打嚟話上嚟安裝,同我對地址,我又係同個職員講我冇申請,叫佢查清楚,但我諗諗吓覺得有d問題,咁我就打去now寬頻問啦,個接線員叫我等左好耐(起碼有15分鐘)跟住話比我知我地冇登記過,咁我就放心啦,跟住下午有個人打比我老公,求我老公唔好告佢?又打嚟我屋企求我喎?我就話比佢知我都冇報警,原來係now寬頻個職員報左警呀,跟住我先知發生咩事,係個i-cable職員竊漏左我地嘅資料,真係離晒大譜 ,宜家我老公就諗緊告唔告佢,佢又不停咁打嚟道歉喎,你地覺得點呀?

公爵府

畀面勳章

Re: 真係太過份

咁都得??比我一定告, 睇黎都唔係第一次架啦!!

大宅

畀面勳章

咁都得 , 我諗唔好比佢再有下一次

大宅

佢應該為自己做既野負責任

侯爵府

唔係卦???? 咁驚?!

佢係邊度攞到你d 資料gar???

別墅

chan328 寫道:
唔係卦???? 咁驚?!

佢係邊度攞到你d 資料gar???

上個月我幫"親"佢簽份單上網"有線寬頻",跟住佢就比左d料佢係now-寬頻電視做嘅朋友

別墅

我覺得佢手法好有問題喎,而佢家下又不停打俾你地,萛唔萛騷擾先?????

禁止發言

別墅

fongfong223 寫道:
我覺得佢手法好有問題喎,而佢家下又不停打俾你地,萛唔萛騷擾先?????

萛騷擾架,今朝已經有8個,我冇聽喎.我覺得好煩.

公爵府

畀面勳章

仲咁煩呀??你同佢講話佢再咁煩唔比你靜靜諗下就告硬佢, 我諗佢之前都係咁煩到d人唔告

首頁

尾頁

跳至