夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

.

.

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 叫老公睇仔=我自己睇番!!

可唔可以叫佢幫個女, 咁可以局佢做野

男爵府

畀面勳章

.

.

子爵府

eyan

[size=medium]我地個c 6簡直一樣
所以我今年都冇同呀女參加"聖誕裝飾比賽",真係對個女唔住! :-( :-(

複式洋房

既然你知道丈夫係咁既人,乜都要自己親力親為去做,何解又繼續生第2個出來,辛苦的只有你自己

男爵府

畀面勳章

.

.

男爵府

畀面勳章

.

禁止訪問

複式洋房

我老公咪又係咁..
小朋友調皮..成日會整損手手腳腳..有乜咁出奇先..
我老公就會話我無睇實個仔..搞到個仔咁..
大佬呀..有時佢自己玩都會整親..如果佢痛就會喊架啦..
咁佢無喊..又無話比我聽痛..我又點知呢..
好啦..叫佢睇住個仔..佢對眼就望住個電視..繞埋雙手..得把死人聲係度叫個仔唔好曳..
我見倒就幾把火..
佢自己同個仔玩緊..都有本事可以比個仔個頭撞左落地..
咁出咩聲話我無睇實個仔呀...吹到啤啤聲!!
個仔兩歲有多喇..同阿仔沖過都唔知有無5次涼..阿仔屙完臭臭o既事後功夫更加唔會做..掩住鼻彈開九丈遠..
阿仔細個陣..叫佢開奶..換片..全部都話唔識..而家阿仔大左啦..叫佢餵個仔食野..都話唔識..
起初我嬲到震..而家呢..我都費事再出聲..乜都自己做番..費鬼事勞氣丫..

大宅

我老公都不相伯仲.

男爵府

畀面勳章

唉!天下既男人真係 !!

頭先都嬲死我呀,同佢講緊話比d bb床呀,bb車佢家姐,0廿講到bb車,因為我地有兩架,
我就話:如果係就兩架都比晒佢,
佢竟然:0廿吾通人地吾要都質埋比佢咩?
我就話:我都吾係0廿既意思,0廿吾通佢吾要都夾硬質比佢咩?你吾好成日都廿樣諗我,我都吾係d0廿衰既人.

真係丫,架車我個仔用開,我都好吾舍得,但個仔都大囉,就無為留,再者,到時我個仔都吾係好大,得兩歲8個月,好大咩 :tongue: ,講親佢屋企人就咩都我吾岩,把x閉,我先係外人,重要講完扮無野, :tongue: :tongue: :tongue: ,真係激死人啦,真係好心無好報!! :tongue: :tongue: :tongue: 我吾係為左頭家,為左d仔女,同佢嘈咬好內啦,我而家令原上黎發下'爐so'都吾原同佢講,駛事講完又嘈咬,無佢0廿好氣!!!!!!

我都係決定佢家姐問先比呀,尼啖氣真係落吾到呀! :tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

畀面勳章

彤b^^ 寫道:
真係似足我老公,
諗住去煮下飯,叫佢幫我睇住個仔,
就話:得啦,你煮啦!
每次煮到一半就聽到佢地一係鬧交,一係就嘈,一係就喊,
每次煮5min就要望出去睇個仔有冇煩,
點解會咁,就係佢唔理個仔,自己打機,
個仔想佢陪佢玩,佢又掛住打,
結果搞到我次次煮飯都心煩意亂
如果我接唔得住d野,
我真係比佢地煩到我切親手,打爛晒d碗!

係啦,真係好鬼死煩架,我果件就只係望住個電腦,吾叫吾郁,叫佢望住,佢就真係望住,諗下同個仔玩下都吾得?佢真係以為自己係皇帝! :tongue: :tongue:

男爵府

畀面勳章

.

複式洋房

Eyan,

哈哈..估唔倒有其它人o既老公同我老公一樣..
不過我好佩服我爸爸..因為佢好識照顧小朋友..
又會沖涼..換片..我地細過個陣..我爸爸一個人帶住我地三姊妹去游水添呀!! 狽住一個..拖住兩個..幾勁呀!!

男爵府

畀面勳章

.

複式洋房

Eyan,

有無咁"橋"呀, 我個仔都係跟婆婆住喎!! 不過由我生完阿仔之後, 佢都係跟婆婆住, 呢個係我o既堅持, 因為我信唔過62,99. 雖然請個印印照顧阿仔真係幾吃力, 但跟住我爸爸媽媽住, 阿仔好快學識講野..2歲1個月已經咀唔停..可以成句句子咁表達, 完全唔會講單字或者

首頁

尾頁

跳至