自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

神奇水晶球(蘋果日報好介紹)

首 先 在 心 想 定 一 個 兩 位 數 字 ( a ) , 將 其 個 位 和 十 位 相 加 得 出 ( b ) , 然 後 心 算 a 減 b 得 出 數 字 ( c ) , 再 在 屏 幕 上 的 大 堆 數 字 中 用 眼 神 找 出 數 字 ( c ) 以 及 盯 該 數 字 旁 邊 的 圖 案 , 按 一 下 水 晶 球 , 水 晶 球 便 會 顯 示 相 同 圖 案 , 百 試 百 靈 。

神 奇 水 晶 球 …click here

又真係次次都岩wor
但係如果冇唸定一個數字,淨係望住佢d數字…咁佢又估唔到wor

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 神奇水晶球(蘋果日報好介紹)

好神奇

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

真係好神奇

別墅

其實一d都唔奇, 只係大家加來加去只係9, 18, 27......, then, 你check下呢d數字嘅symbol係一樣架, 所以水晶球永遠"估"中囉.

子爵府

minimooncake 寫道:
其實一d都唔奇, 只係大家加來加去只係9, 18, 27......, then, 你check下呢d數字嘅symbol係一樣架, 所以水晶球永遠"估"中囉.

複式洋房

最奧妙o既就係, 次次都係出在9字/ 9的倍數旁邊的那一個圖案

首頁

尾頁

跳至