自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

成日見人講公立醫院逼產婦出院/轉房等, 其實如果企硬....

禁止訪問

醒目開學勳章

Re: 成日見人講公立醫院逼產婦出院/轉房等, 其實如果企硬....

伯爵府

Re: 成日見人講公立醫院逼產婦出院/轉房等, 其實如果企硬....

我唔信呢個世界係無天理的.

香港人唔會咁對自己人, 人善就要被人恰嗎?

唔夠床位咪叫d大6人瞓出走廊/lift口lor, 點解香港孕婦生完/未生就要咁折墮丫. 嗚嗚....

ILoveTeddy 寫道:
I heard that before, I dunno isit true or not. That is:
如果產婦同老公都企硬, 係都唔肯出or轉房, they with play on you.
Example, they will leave you on pain for many many many hrs, until the case is very dangerous, or (if you born the bb already) they will not help you for anything, even you are in need.

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

我前晚o係屯門e院婦科出院(我胎盤前置),見到病房門口寫住: "由於床位緊張,本院醫護人員有權要求病人繼續/轉往臨時床位休息,請各位合作!"
我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

大宅

從正面角度睇,香港醫護人員高度專業精神,不分任何人,只要緊急情況底下,必定先搶救。除非我地好似佢地咁羅命駁,臨盆至入院。但係亦比佢地利用阻來打尖。 :-(

首頁

尾頁

跳至