親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Disneyland Hollywood Hotel 其實ok 嗎?

Disneyland Resort Hotel住過了, 未試過 hollywood, 其實只係諗住訓一晚.

入邊靚唔靚? 係咪真係好多big 6 人住?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Re: Disneyland Hollywood Hotel 其實ok 嗎?

大宅

Re: Disneyland Hollywood Hotel 其實ok 嗎?

我9月上旬去過,都好ok.當然無另一間咁靚,但for小朋友,hollywood可能仲好.

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

校友你好!!!

我諗住18号放學即去.
點好呀? 我想知.
Maggie3493 寫道:
我9月上旬去過,都好ok.當然無另一間咁靚,但for小朋友,hollywood可能仲好.

大宅

房就細d,不過小朋友鍾意mickey & minnie,都會幾喜歡.
但我去那天落大雨,午睡了一段時間.去了泳池,也是細細的,但有一個有按摩function.
當時渣打送早餐,都幾豐富,但頗多人,我們早去,晚點的要排隊等.
入住當晚去了翠樂庭,兩兄弟好開心.

其實我覺得齋住當然黃金海岸正d,但小4鍾意disney,所以住disney都ok.

d service都好好.我request double bed,當日我中午去,初時未有房,但我解釋小朋友很累,又下大雨,無地方去,他們都立即安排了房給我們.

你放學是幼稚園/小學?是否小朋友生日慶祝?我當時都是慶祝他們3歲生日

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

我囝囝都係浸幼ga.
今次係老公生日.

大宅

18號聖誕慶祝,會唔會一抽二"lang"?
我都試過放學即去disneyland玩,帶著書包有點不放便,但你住酒店應該會好d.
其實酒店都算細,但有個大草地,我兩兄弟跑跑跳跳都幾開心.你訂房記得通知hotline你hb生日,看看有甚麼"驚喜".

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Maggie3493 寫道:

Agree

首頁

尾頁

跳至