意見反饋
義工
[2006年] 想問各位媽咪你哋阿B每日去幾多次大大,正常咩顏色同點樣,因我阿B唔

複式洋房

國民生產總值:334

想問各位媽咪你哋阿B每日去幾多次大大,正常咩顏色同點樣,因我阿B唔知係咪肚扃,但

別墅

國民生產總值:942

Re: 想問各位媽咪你哋阿B每日去幾多次大大,正常咩顏色同點樣,因我阿B唔知係咪肚? />

大宅

國民生產總值:2327

Re: 想問各位媽咪你哋阿B每日去幾多次大大,正常咩顏色同點樣,因我阿B唔知係咪肚? />

大宅

國民生產總值:3178

大宅

國民生產總值:2327

大宅

國民生產總值:2626

Re: 想問各位媽咪你

每日最少一次, 多數兩次. 黃色一pat

大宅

國民生產總值:1479

人奶BB既大大會稀D同埋次數多D都唔出奇,亦有可能幾日都無,視乎你BB吸收程度(十日都聽過),奶粉BB既大大會杰D,次數少D,AGAIN,睇你BB食得多唔多同埋佢幾吸收,你可以CHECK下個肚脹唔脹,如果脹又實,即係有大大,如果脹又林,應該好多風。。。

而家BB剛轉食奶粉,1-2日一次大大!

男爵府

國民生產總值:5015

每日一次,有時兩次~綠色.....

複式洋房

國民生產總值:290

洋房

國民生產總值:247

一日2-3次,金黃色糊仔咁∼∼有時都會有緑色,可能係bb吸收唔到過多ge 鐵質排返出來

別墅

國民生產總值:774

咁多,我個兩日一次墨緑色poo poo,會唔會太少?
MANSAU 寫道:
一日2-3次,金黃色糊仔咁∼∼有時都會有緑色,可能係bb吸收唔到過多ge 鐵質排返出來

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.