夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

-

delete

伯爵府

Re: 蟻哥"正傳"

OneTwoThree

唔好嬲啦,我尋日咁比人話都無嬲啦 ,唔使咁上心既,當娛樂囉

大宅

有時呢度d人講野真係好侮辱性

男爵府

-

大宅

有「營」勳章 好媽媽勳章

呢兜友HIGH上腦就係成日上黎CHAT既媽咪都知架啦~咪由得佢囉~唔岩聽就唔好得理佢啦~我成日上健康談性見到佢果D"偉論".......9唔答8,人地D靚靚媽咪正經CHAT...,佢就走出黎"講笑",我通常都唔睇佢出POST 果一格~飛左佢~睇你點睇既O者~唔理佢就得架啦~

男爵府

-

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你唔好介意呀,不過我覺得你開呢個topic好似想撩交嗌咁~~其實唔使娛樂大家架喇~~心水清既知咩事架喇~~每個人既思想都唔同,同人做得fd既,都唔會俾其他人三言兩語動搖到架~~如果動搖到,呢d唔係fd啦~~冇可能要全部人都鍾意自己架嘛,即係好似你唔鍾意佢,但梗有其他會員鍾意佢架喎,同埋你將佢d pm post出黎,好似唔係咁好喎,咁同佢post你d pm出黎咪一樣~~不如你del左佢啦~~其實pm真係好私人,如果人人都post出黎,咁唔需要有pm啦,開個topic講就得啦~~你唔鍾意佢,咪唔好同佢傾囉,上網都係求開心o者,無謂為左d三唔識七既人,攪到自己咁火啦~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

伯爵府

熱血金章 大廚勳章

Good.

janet 寫道:
你唔好介意呀,不過我覺得你開呢個topic好似想撩交嗌咁~~其實唔使娛樂大家架喇~~心水清既知咩事架喇~~每個人既思想都唔同,同人做得fd既,都唔會俾其他人三言兩語動搖到架~~如果動搖到,呢d唔係fd啦~~冇可能要全部人都鍾意自己架嘛,即係好似你唔鍾意佢,但梗有其他會員鍾意佢架喎,同埋你將佢d pm post出黎,好似唔係咁好喎,咁同佢post你d pm出黎咪一樣~~不如你del左佢啦~~其實pm真係好私人,如果人人都post出黎,咁唔需要有pm啦,開個topic講就得啦~~你唔鍾意佢,咪唔好同佢傾囉,上網都係求開心o者,無謂為左d三唔識七既人,攪到自己咁火啦~~

男爵府

ok, 咁我就delete哂佢啦

janet 寫道:

禁止訪問

禁止訪問

大宅

可唔可以唔好再嘈?

大宅

有「營」勳章 好媽媽勳章

可能有時意見唔同就會有D小火花....
我有時都會同阿蟻兄一樣...講D野比人誤會左(自己把口有時又有D衰,係度玩)~比人開火...我都比人射左幾次...其實大家平常心就唔會嬲架啦~邊嬲得咁多呀~哈哈~講完就算數架啦~
有時你插下我~我插下你都係溝通方法....哈哈~

有邊個願意比我插先~

螞蟻人 寫道:
[quote]
mi1660 寫道:
呢兜友HIGH上腦就係成日上黎CHAT既媽咪都知架啦~咪由得佢囉~唔岩聽就唔好得理佢啦~我成日上健康談性見到佢果D"偉論".......9唔答8,人地D靚靚媽咪正經CHAT...,佢就走出黎"講笑",我通常都唔睇佢出POST 果一格~飛左佢~睇你點睇既O者~唔理佢就得架啦~

1-3, 睇到未,無人叫你睇架,你果一格~飛左佢啦。 你自己喜歡 pm 我,我諗住先pm 番你, 我唔主動開始 pm d 無謂人架。明唔明?? [/quote]

洋房

[size=x-large]係我哀,係我口臭你地快來踩死我啦,

王國長老

王國長老

各位:

請唔好再嘈啦,呢幾日我都講到冇氣,唔該"未解決"既朋友們私下解決,pm又好,另覓場所解決又好,夫婦情感討論區唔係一個鬧交既地方, 我可以做既就係見一個鎖一個,太過份時恕我直接delete而不另行通知.

請愛惜夫婦情感區呢個一向和平既地方,唔好將呢度變成戰場,多謝合作!

版主
edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至