跳至
[2007年]

首頁

尾頁

複式洋房

大宅

Re: 你

唔.....同6、7個月果時差唔多咋, 唔算好攰, 不過我會放前 2 後 8~~~

男爵府

好媽媽勳章

gradies, 你未畀email address我?

我呢排瞓得勁差, 同上幾個星期好唔同, 輾轉反側咁, 亞b明顯重咗, 唔係好瞓到平, 打側又唔慣!

禁止訪問

大宅

我覺得行唔快囉,同埋訓得多左呀,阿B都大力左好多. :mrgreen:

大宅

畀面勳章

我行路都仲ok呀...d朋友仲話我點解行得咁快

不過訓覺真係唔掂喇, 打平訓條腰骨舒服好多,
但係又話對阿b唔好, 打側訓條腰骨又勁痛!! !
呢兩晚老公比佢隻手我墊住條腰, 用枕頭轉頭又唔知去左邊!
轉身都覺得阿b重左好多喇~~~

複式洋房

我都

複式洋房

Oh sorry! My e-mail address is [email protected]

複式洋房

係呀! 可能

洋房

I always feel tired too...I will take 前 3 後 7...

男爵府

醒目開學勳章

我打算放前2後8,但最近2週真係攰咗好多,成日想瞓覺,行路都ok仲幾快,不過最近工作都好忙,今週又開始時冷時熱,呢2日仲病埋tim,大家要小心身體啊﹗

大宅

我都係放前2後8!而家行得OK!但係似隻企鵝!Haha!唯有逐日數,寄望吓星期六日可以瞓多D,或者出去行吓囉!!大家加油呀!! :-P

禁止訪問

大宅

行一陣就好攰! 阿B踼得好大力. 但好好訓, 不過一定要抱住個大眈頭, 轉身就難咯~

複式洋房

係呀! 係公司到o左下午就開始好累, 前日下午仲發現對腳突然腫o左, 好驚阿B要出世。

洋房

我都訓得唔好~平訓就抖唔到氣~則訓又狂踩床~要用枕頭執腰位好點~

行路真的好似慢左~有時坐得久還會有小小痛~

禁止訪問

大宅

好累,好眼訓...
[img align=left]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20070117_7_BBD+is.png[/img]

男爵府

畀面勳章

我下星期先36w,但都開始有d攰,今日放假仲一訓就訓到十二點先起身,成日都呂知自己做過d乜,越黎越覺自己似隻豬 :-( :-( :-(
平平安安  快快樂樂  健健康康

大宅

我都系好累好眼訓~~

首頁

尾頁

跳至