自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

sinomax枕頭

請問邊度有做緊promotion or discount? thx

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

Re: sinomax枕頭

工展會,9/12-1/1, 維多利亞公園。

大宅

2019勳章

請問知吾知如果有唶哩係底個種幾錢? tks!

男爵府

BK Milk勳章

比門市再多15%DISCOUNT.
我買咗枕頭豪華版, (門市)$519 Less 15%=$441.20.
及負離子(綠色), 減后約$458
大出血...

侯爵府

醒目開學勳章

我買了升級款原價379元這加100多一個平

大宅

我仔仔現在四歲,一直係用“睡安豬”,開始覺得個枕頭好似細左D,係咪需要換呢?通常“睡安豬”可以用到幾多歲?

大宅

大人 sinomax 枕頭, 在百佳買任何產品 + $109 就有啦!
Hei-Hei

大宅

請問冬天好凍時, 個枕頭會唔會好硬呢?

大宅

2019勳章

kitty-tko
會 :-P

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Hei-Hei 寫道:

大人 sinomax 枕頭, 在百佳買任何產品 + $109 就有啦!

sinomax 枕頭,好唔好訓

民房

我個仔而家2歲,我都覺得好細!~!!~
Sweetiebarney 寫道:
我仔仔現在四歲,一直係用“睡安豬”,開始覺得個枕頭好似細左D,係咪需要換呢?通常“睡安豬”可以用到幾多歲?

別墅

Sinomax都幾好用,用左幾年都無變型。

因為日頭會開窗,窗口對住床頭,冬天就變到好硬,等到關左窗,室温回復正常先變返軟

大宅

百佳賣的質地唔同專櫃或專門店的。
因為我之前係百佳都買左一個,初初都唔錯,但瞓瞓下就有扁左d,所以知道工展會有優惠,一於去買個新的。(因為我以為自己買左假野。)
去到工展會,問左個sale,佢話百佳賣的都係佢地的貨,但是質地唔同,百佳賣的只有一半係太空棉,一半係海棉,佢地專門店或專櫃賣的就成個都係太空棉。
最後用左479蚊買左兩個大碼升級版枕頭,已經瞓左兩晚,感覺都唔錯,頸痛已經冇左。

Hei-Hei 寫道:

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]
肥寶寶 寫道:
因為我之前係百佳都買左一個,初初都唔錯,但瞓瞓下就有扁左d,所以知道工展會有優惠,一於去買個新的。(因為我以為自己買左假野。)
去到工展會,問左個sale,佢話百佳賣的都係佢地的貨,但是質地唔同,百佳賣的只有一半係太空棉,一半係海棉,佢地專門店或專櫃賣的就成個都係太空棉。
最後用左479蚊買左兩個大碼升級版枕頭,已經瞓左兩晚,感覺都唔錯,頸痛已經冇左。

[quote]
hi^^
請問...百佳果個枕頭,是否唔及專門店,甘好用ar?
thx

大宅

唔怪之平咁多....... thanks.

肥寶寶 寫道:
Hei-Hei

男爵府

我剛剛買左, 個sales 同個包裝都係話用到6歲.
ladyfirst 寫道:
我個仔而家2歲,我都覺得好細!~!!~ [quote]
[/quote]

大宅

個sale話百佳賣的,瞓一段時間都會扁,因為裡面有一半係海棉。但專門店賣的是成個都係太空棉,唔會扁。

ru_663th 寫道:
hi^^
請問...百佳果個枕頭,是否唔及專門店,甘好用ar?
thx

民房

試清楚呀... 佢同第二 d 牌子既太空綿唔同架...

我買過,用左幾日就掉左佢啦!!!!!!!!!!!

民房

唔知係咪我個仔訓唔定呢~佢成日都會訓咩左,成日個頭訓左晌枕頭側邊呢~
但一個枕頭邊可以用6年喇耐呀????就算唔會變型都唔衛生啦~我之前打過去hotmail問,佢都話呢隻枕頭唔洗得,只可以比太陽曬下~衛生o的估計最多用9個月都要掉~因為果o的"滿"虫曬完之後係會死左,但依然會抓住唔放架~ 6年......太dirty吧
雙子媽媽 寫道:
我剛剛買左, 個sales 同個包裝都係話用到6歲.
[quote]
ladyfirst 寫道:
我個仔而家2歲,我都覺得好細!~!!~ [quote]
[/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至