跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

特然好想馱耐d

我尋晚發夢夢見個個bb都出咗世, 淨番我嗰仲馱緊!
醒咗之後又特然好想馱耐d, 覺得bb好快出世好唔捨得呀, 好想繼續同bb血脈相連, 情緒有少少down. :cry:
同老公講佢話bb出世你可以成日見住咪仲好! 所以我會好珍惜呢段馱bb日子.

複式洋房

Re: 特然好想馱耐d

ying2, 我都很馱耐d :mrgreen: 因為而家對住阿B就有我講,冇佢講;阿B出世時佢一想講就 :-( ,餓時 :-( ,便便后又 :-( ,要你抱抱都 :-( ......

希望阿B第日乖乖地,日日 ,咁先可以成為一個「人見人愛,車見車載」的日本妹
該用戶已被刪除

複式洋房

J&Hsbb 寫道:
msangelhk,

你係咪有去個記者會個金森太太呀, 我睇明報見到你呀

J&Hsbb,

你話呢

大宅

我就有D芧盾, 一方面我都好想馱耐D, 唔想佢咁快就走出黎, 我都幾享受而家佢係我肚入面O既感覺, 佢一動一靜我都知道, 而且我可以好好保護佢, 我又可以自由自在咁帶住佢四圍去, 而且老公同屋企人而家特別遷就我愛錫我; 但另一方面又覺得好鬼辛苦, 成日想嘔想嘔咁頂住晒, 個肚又鑼咁大, 想行快步D或去邊度都唔得, 又要戒口, 呢樣唔食得果樣又話唔掂得, 好慘囉~~

至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

男爵府

好媽媽勳章

係呀, 越埋越大又重, 坐喺度着鞋都有難度! 不過馱住bb感覺好幸福.
該用戶已被刪除

男爵府

好媽媽勳章

d朋友都覺得我好幸福, 當然bb出世後都一樣開心但會好忙.

大宅

J&Hsbb 寫道:
[quote]

係呀, 我都覺得馱住bb時好幸福, 尋日我奶奶浸禮, 咁我坐左係度等佢影相, 有個女傳道人見到我同我講, 你個樣好幸福咁坐左係度呀, 跟住佢行左去我奶奶度同又同我奶奶講返同一番說話, 我好鬼開心, 因為原來係別人眼中我係好幸福~

J&Hsbb,

really great! double good news. mother-in-law's baptism and being pregnant! happy for you.

複式洋房

好羨慕你們!!

大宅

我就一o的都唔想喇... :tongue:
我放4/6
如果遲左生要扣大假放後6
放完假要俾奶奶湊...fri先湊阿b番屋企
佢早o的出o黎我可以對佢耐少少......
多一日得一日啦... :-(

首頁

尾頁

跳至