美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

黎姿做代言人的Bio-essence

黎姿做代言人的Bio-essence, 有冇人用過? 佢d宣傳單張講到好勁好掂好有效, 究竟用完後覺得ok嗎?

等待驗證會員

Re: 黎姿做代言人的Bio-essence

any one try it before

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

之前係萬x買過一set sample(一支瘦面&一支去角質),'瘦面'對我好似無乜效,可能塊面都無乜肉,'去角質'就唔錯,呢隻會繼續用。
因為有日做特價,所以買左佢隻'深層修護抗皺霜',未試 :mrgreen:

大宅

2019勳章

Hi,

我都試過瘦面嗰隻, 初時感覺真係好似即刻緊咗, 但第二日睇吓,咪一樣係肥面, 連續幾日試過都差唔多, 唔知係唔係本身面型都係有d肥呢!

大宅

唔鍾意黎姿...

大宅

2019新春慶豚圓

我試過eye-mask.....吾得, 黑眼圈無淺到

民房

今日剛剛去過萬記,因為我都有啲心郁想買嚟試吓,不過有個另外一個counter嘅sales走嚟同我sale嘢同傾計,不過佢有提醒我盒上面嘅標籤係無寫到係邊到製造嘅,同埋佢話佢啲行家話係大陸製造架喎,佢仲有話佢有啲客用到敏感,真唔真就唔知,不過標籤唔清楚就真嘅,所以我最後都無買

大宅

anyone tried it also?

大宅

我用緊佢隻去角質,OK噃! 用完都幾滑

男爵府

我用過eye bag vanishing serum冇乜用,個唧咀一唧就出好多,個盍又好似柵唔冚,都唔知點design嘅

大宅

bohemian 寫道:
我用緊佢隻去角質,OK噃! 用完都幾滑

大宅

洗面個支好好用﹐其它就無試過

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我現在用緊active de-wrinkle treatment cream深層抗皺修護霜。早晚用了2星期左右, 無敏感喎(我係屬幾敏感下的面部皮膚)。搽完唔會立同油淋淋,都ok。

至於係未真係抗皺就唔清楚, 因為我未有皺紋的,只係搽來預防。

至於以上有媽咪話有sales無寫明出產地,我都唔見包裝有, 但係我就唔會信sales講的野, 因為d sales 最鐘意無中生有,借d意踩第二隻牌子, 然之後就讚自己sell果隻讚到天花龍鳳。所以, 成日先有d消費者買左d唔o岩自己o既護膚品。

我信用家的評價,唔信sales。

別墅

I am using active de-wrinkle treatment cream too. It was bought by my mother-in-law. Her skin is quite sensitive, so she did not dare to use and gave it to me. It's quite OK for me. But since I've used it only for a few days, so not sure whethe it works or not. I treat it as a day/night cream.

The saleslady has also given some samples to my mother-in-law, I've tried the face lifting cream too. It feels a bit cold after putting on the face, not oily, quite good.
:-D

民房

剛買了一支Deep Exfoliating Gel,第一次用,死皮捽晒出來,幾好啊。[quote]

別墅

我用過瘦面的一款, 真的生到成面粒粒, 只用了2weeks, 即時無用到....... :-(

在泰國有得賣此牌子的, 平很多很多~
http://www.Fimakeup.com

伯爵府

tt1958 寫道:
我用過eye bag vanishing serum冇乜用,個唧咀一唧就出好多,個盍又好似柵唔冚,都唔知點design嘅

我直情擰開佢支野黎搽仲方便
test test

大宅

我都試下佢果隻抗皺霜,做緊特價,但唔知好唔好用
專營外貿出口日本、韓國及歐美嬰幼兒童服裝.

http://moon.shopping.ttyy.hk/

首頁

尾頁

跳至