跳至

首頁

尾頁

大宅

樓上個單位裝修呀!!!!

尋日收到管理處張通告,我家正正樓上既單位要裝修7/12 - 15/1,唔係呀,係我最緊張既時候走黎裝修

今朝9點佢地開工,左BING BING,右BONG BONG,想訓多陣都唔得,依家夜晚成日醒,又無得訓多陣,個肚雖然唔太大,99又唔想我自己出街,再係屋企我一定會痴線架!!!!

如果亞B出左世,我就仲大鑊,雖然請左個日間陪月,就算亞 B 夜晚唔訓,我都可以日頭訓,依家有請同無請都係無分別 :-( :-( :-( :-( :-(

伯爵府

Re: 樓上個單位裝修呀!!!!

比著我會出來行下,近近地應該唔怕卦!!亞B都會唔中意甘嘈…

一般裝修頭頭幾日拆野會好嘈嘎!之後就相對來講好D,你叫你老公去8下,睇下樓上係埋大搞同埋幾時會大嘈?? ?-(

我樓上單位今年都有裝修,好彩七月搞定曬!!不過由九月到而家都仲係做緊大廈外牆維修&油油,好彩今個月22號前會搞定…唔使坐月時變成“困獸”… 成棟大廈油成粉紅色〉〉〉哈哈,襯曬我個BB女!!

你頂唔順ge時候,埋約我地出來tea!!
出來行多D都好嘎!!

大宅

唉, 真係辛苦你啦, 早排我公司隔離又係........左邊公司整完......右邊又整..........出面條路政府又整.......
個時返工就真係人都癲呀.......

複式洋房

我仲慘,bb18日人仔,樓上11樓打通相連單位,工程到2月先完!!!

大宅

畀面勳章

我都不相佰仲, 附近有人裝修 , 屋企大廈11月底開始進行大廈維修.... , 出面條馬路政府掘路 (朝朝8點半就準時開工!) 真係人都癩!!!
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

首頁

尾頁

跳至