跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 統計

moon_sky1437 寫道:
嗶~~~你們的bb好叻叻啊,我個女女好像無意思想自己行,
只會趺住野先會行............. :-(

me too

伯爵府

我地呀b都有10-11個月大,我諗就算係真既都唔怕啦!點都唔夠我姑仔個仔7個幾月咁早識行 佢個仔辛苦啲
蕃薯楹 寫道:
[quote]
lingha 寫道:
[quote]
米奇BB 寫道:
浩朗都行倒幾步,但人地話早行辛苦命 最好對歲先行,唔知係咪真既呢?

我聽過ar,0512 d mami和我老公d fd都咁say~~唔知係咪真呢?芷雅都只係扶住梳化行吓咋![/quote]
我都有聽過,但係佢要行都冇辦法,咪由佢lo [/quote]

大宅

BB--出生--唔扶自己行(步數)---開始行第1步

大宅

米奇BB 寫道:
浩朗都行倒幾步,但人地話早行辛苦命 最好對歲先行,唔知係咪真既呢?

我阿媽成日話行路快過講野,就辛苦命...(比人點)
如果講說話先迥行路,就自在命 ....(因為點人做野)
信不信由你

大宅

豬丙豬丙......

伯爵府

可能真正既意思係咁
思仔 寫道:
[quote]
米奇BB 寫道:

我阿媽成日話行路快過講野,就辛苦命...(比人點)
如果講說話先迥行路,就自在命 ....(因為點人做野)
信不信由你 [/quote]

別墅

你地D BB好叻呀!我個臭B,又唔講野,凈係叫,11個幾月,0步!

大宅

米奇BB 寫道:
我地呀b都有10-11個月大,我諗就算係真既都唔怕啦!點都唔夠我姑仔個仔7個幾月咁早識行 佢個仔辛苦啲 [quote]
蕃薯楹 寫道:
[quote]
lingha 寫道:
[quote]
米奇BB 寫道:

我聽過ar,0512 d mami和我老公d fd都咁say~~唔知係咪真呢?芷雅都只係扶住梳化行吓咋![/quote]
我都有聽過,但係佢要行都冇辦法,咪由佢lo [/quote][/quote]

佢真好早識行哦

別墅

大宅

大宅

前日終於自己行出一步喇 ,攞D佢鍾意既野引佢行1-2步,跟住佢會好開心,一笑就坐返低

別墅

前日終於自己行出一步喇 ,攞D佢鍾意既野引佢行1-2步,跟住佢會好開心,一笑就坐返低

[img]ht[url=http://lilypie.com]tp://b1.lilypie.com/EVx6p8/.png[/img][/url]

大宅

大宅

好開心bb可以進入另一個階段成長,
為人父母者見到bb每一階段,
辛苦過什麼真的已不再重要。

首頁

尾頁

跳至