產前產後

跳至

首頁

尾頁

民房

請問係荃灣 & tuen mun 有咩好一點的婦科醫生介紹

我有左 5個星期 BB, 但冇相熟的婦科醫生.
請問有冇人可提供一下 tuen mun & 荃灣一些好一點的婦科醫生介紹給我呢! 謝謝大家

子爵府

Re: 請問係荃灣 & tuen mun 有咩好一點的婦科醫生介紹

荃灣綠楊靳嘉仁

民房

Re: 請問係荃灣 & tuen mun 有咩好一點的婦科醫生介紹

荃灣 - 胡廣森
TEL : 2417 7266.
不過佢好 FULL BOOKING

民房

THANKS ^^~

男爵府

荃灣綠楊新邨 ~ 靳嘉仁醫生 good
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

別墅

在元朗有有一個好好的,我老婆都是搵他做產檢的.後來才知道他以前係廣華醫院的高級婦產科醫生,他的名字是馮樹明

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

荃灣港安醫院有好多choice!try 下啦! :wink:

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

[email protected] 寫道:
荃灣 - 胡廣森
TEL : 2417 7266.
不過佢好 FULL BOOKING

佢真係好 full, 11月尾要 book 到出年1月頭先有位

大宅

荃灣綠楊新邨 ~ 靳嘉仁醫生

別墅

我係屯門睇過2個女婦科醫生,都唔及我啱啱個次睇馮樹明,佢好細心,又肯解釋,意見又中肯,又唔駛等得太耐,仲要唔貴。

我下個星期就32週啦,之後我都會keep住睇佢!
佢真係唔錯!

別墅

我老婆已接近34週都係看馮樹明,又唔貴,交通都算ok,近LRT,元朗大馬路,看完仲可以去食TEA.

首頁

尾頁

跳至