跳至

首頁

尾頁

大宅

"珊珊"d野其實都幾貴...

我星期一個日去左將軍澳珊珊, 見到有條貼身保暖褲, 佢賣緊200蚊條, 咁我覺得貴無買到, 點知我琴日行始創, 見到人地賣緊110蚊咋, 咁我就買左條, 同埋人地d褲一般都係賣百幾蚊, 但珊珊就賣成2百幾 (同款), 所以我唸珊珊食水都幾深..

別墅

Re: "珊珊"d野其實都幾貴...

你有無去過大埔果間朗婷舍ar ?? d 野真係好平 ga, 又多款, 我去過三次每次都買好多野, 宜家我真係好多大肚衫, 數數下褲都有 9 條, 冬天裙都 7 條, 因為果度 d 野平, 買咁多都唔覺好貴嘛. 你講果 d 貼身褲佢都有, 長褲好似 89.9, 四個骨就 69.9 , 我兩條都有買呀.

仲買左條運動衫當睡衣著, 因為搵唔到睡衣係 for 大肚的, 著睡袍隻腳又好凍喎.

大宅

睛靈勳章 畀面勳章

我都入過去朗婷舍掃貨
雖然間舖好細好細不過款就多到你睇唔晒價錢比珊珊平
如果有得試身就更加好喇

大宅

我無去過你地講個間"朗婷舍"呀, 一來我住九龍啦, 二來我要有得試先會買架, 因為我驚著出黎唔好睇, 咁之前又見有d mami推介"珊珊" 咁我咪去睇下囉, 點知咁貴, 咁琴日行過始創見佢價錢ok又有得試, 一睇先知原來平珊珊咁多, 先知佢食水咁深..

別墅

不如去九龍城個間好平,係九龍城廣場對出條間街,細細間係樓梯低下面,我買兩條褲都係150到,可以去試下,老板娘好好人架!

首頁

尾頁

跳至