跳至

首頁

尾頁

別墅

有沒有唸住christmas同bb去where玩??

今年是同bb第一年過聖誕節(唔好計阿b在肚裡過陣時),有什麼意見去那裡玩呢???

我就會下星期六去吃buffut(因為我生日),順便帶他看燈飾... 費時到時人多車多..迫死!!!

我已經在上星期六佈置左間屋,佢仲一邊看我走來走去,一邊笑我 !!!因為個日我都真係幾似傻婆,將d一串串飾物圍上身,成棵聖誕樹。

複式洋房

Re: 有沒有唸住christmas同bb去where玩??

嘩你甘叨,我仲唔係甘夠膽同佢出去住,只係有時候去下99's my Mum's Home 炸。 :lol:
http://hk.myblog.yahoo.com/haroldslam

男爵府

Re: 有沒有唸住christmas同bb去where玩??

kcmei
我都係十二月生日!! 唸住christmas同bb去bbq  la...disneyland la...

大宅

Xmas 約了朋友來我家開party (玩Wii), 之後果幾日會去探朋友, 暫時無諗過去邊行街(分別有兩位朋友做了11 月父母), 所以最多都係行下附近的太古城咁啦.

男爵府

畀面勳章

正日一定唔會出去迫了.人太多,推住阿b好唔方便.
會提早幾日,都係出尖咀睇燈飾~影下相啦~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

別墅

德福好似整得幾靚, APM都好多, 不過D 公仔人整得好驚嚇

我都佈置左屋企呀, 阿仔見到燈燈好開心

男爵府

我會提早出去中環影燈飾.

別墅

NIKITAC:
你咁快買左WII啦!我個C6都想買,不過佢話頭O個一個月唔會買住,驚有問題.請問你O係邊道買?$?

大宅

nikitac

你買左部Wii la!
幾多錢呀?
好唔好玩呀
有無試過龜波氣功呢
[url=http://lilypie.com][/url

大宅

係呀,日本版一有我老公就買了,五個遊戲 + 一部主機 = 約四千三。任天堂的遊戲機我玩左二十年喇 (由紅白機到NDS),都未試過壞機,所以永遠好放心。

我地兩個本身都幾鍾意打機,所以覺得勁好玩呀!我地買左Wii Sports,Legend of Zelda,Red Steel,Wario,一個Wii mini game,無買到龍珠。

現在一部主機應該約二千蚊鬆d 啦,我地在屋企樓下的遊戲店買的,據我所知,灣仔188 同旺角好景等好多地方都有。

別墅

我想玩釣魚呀!上綱見D人玩得好開心呀!
該用戶已被刪除

別墅

釣魚....都好呀..不過,如果阿B哭的時侯..咪嚇走曬D魚囉,你會唸住去WHERE約,等我避開你們先....哈哈(說笑)
說真的,你要小心BB,因為海邊天氣冷及大風....!!

各位姊妹,你們有沒有去愉景新城,帶阿B去影下相啦....個度D聖誕景都唔錯,而且,平時個水池景都幾好!!值得推介....
Joey_Au 寫道:
我想玩釣魚呀!上綱見D人玩得好開心呀!

別墅

我唸住同BB去尖沙咀睇燈飾影

大宅

我已經同BB去咗:德福商場; 時代廣場; 赤柱; 海港城 同埋 中環影咗聖誕相喇, 好開心同埋D相都唔錯, 而家仲心思思想去青衣城同廸士尼......個門口..

大宅

我都去左尖沙咀影

男爵府

海 洋 公 園... has anyone tried the Bayview restaurant there?

別墅

嘩!!sofayefung 你咁快就去了tst影燈飾啦!!
我都好期待星期六去....

複式洋房

Hi , sofayefung:

你BB好多頭髮,又好笑容,好靚女呀!

大宅

BoscoChow 寫道:
我已經同BB去咗:德福商場; 時代廣場; 赤柱; 海港城 同埋 中環影咗聖誕相喇, 好開心同埋D相都唔錯, 而家仲心思思想去青衣城同廸士尼......個門口..

嘩!假期我只是想留在家中咋.

首頁

尾頁

跳至