跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問下有冇買過一百片裝既Pampers尿片(中碼)?

剛剛去左藥房買尿片,佢話有一百片Pampers尿片(中碼),賣$140,唔知會唔會係假呢?因為係萬X,屈X寺,未見過!

請問有冇媽咪買過呢?

洋房

Re: 想問下有冇買過一百片裝既Pampers尿片(中碼)?

我買過好多包用啦(M),$135/100pcs 是for藥房買的,比較底用,品質ok.放心啦 .

複式洋房

Re: 想問下有冇買過一百片裝既Pampers尿片(中碼)?

mcy:

thanks!咁抵,仲平我$5,

大宅

你地個個都已經用緊中碼片啦?我仲用緊細碼d貨尾,下一包打算買M,不過唔知佢會唔會漏尿

公爵府

一百片裝係咩色架

別墅

我用緊呀, 但係會漏尿 :-(
[url=]

大宅

laiyuen 寫道:
一百片裝係咩色架

係 wor, 係紫色 or 綠色個種?
$135 有 100 pcs 好抵.
我個度賣 $138/84 pcs, 係紫色 m size

別墅

係綠色
[url=]

大宅

買綠色呀,綠色係日本製,紫色好似係大陸製,我而家都用緊m碼,覺得好似又大條左d,但s碼又lart到婷婷個脾仔有橡筋印.

子爵府

嘩∼∼Megan可以用咁耐s碼∼∼
卡樂B兩個月開始已經用m碼了!!
我媽話寧願漏尿,都唔想"cool"住佢對卡樂髀呀!
fion-mama 寫道:
你地個個都已經用緊中碼片啦?我仲用緊細碼d貨尾,下一包打算買M,不過唔知佢會唔會漏尿

別墅

我夜晚用中碼,日頭用細碼(貨尾),用晒會轉晒中碼.
咁底!我都去藥房買LU!我以為藥房O個D係水貨黎TIM!

大宅

藥房買是絕對是冇問題的,因大女由中碼開始就用到而家,紫色特級棉柔之前日本生產都好ok,但係轉

大宅

fion-mama,

我陪妳, 我仲有4包貨尾未開

大宅

whitebunny
不如試下用大王(goo'n), 我個女用綠色pampers細碼好窄, 咁岩係卓越有舊裝大王細碼, $58有63條, 咁抵咪買黎試下, 真係大條好多, size同綠色pampers中碼差唔多, 而且日本製造, 柔順好多, 本來諗住買多2包都已經無晒貨. 後黎見到新裝$78 (58條加送10條), 都即刻買左2包, 依家仲有大. 如果唔係阿囡有2包綠色pampers (100 x 2), 我都會繼續買黎用.

子爵府

jason 都用緊pampers 中碼, 不過都開始唔岩啦, 個大脾好窄 今日家姐幫佢度過原來大脾仔有成11吋啦

唉~~~仲有咁多中碼都唔知點算

複式洋房

dearest 寫道:
[quote]
laiyuen 寫道:
一百片裝係咩色架

[/quote]
是绿色的$135/100pcs,用了一个多月,没发现有漏尿
愿全天下的人都幸福快乐http://photos.yahoo.com/yan.yan_1688澔b [20/8月出世3.6kg ]  [满月4.72kg]  [两个月5.94kg]    [三个月6.67kg]  [四个月7kg] :-D晞彤[29/12/07出世3.55KG][满月4.59KG][两个月5.55][四个月6.5]

大宅

Bebichhichi,
我個囡剛轉咗用細碼片一個星期咋 點解你個囝轉得咁快既

Bebichhichi 寫道:
jason 都用緊pampers 中碼, 不過都開始唔岩啦, 個大脾好窄 今日家姐幫佢度過原來大脾仔有成11吋啦

唉~~~仲有咁多中碼都唔知點算

子爵府

因為我隻豬仔已經有成18-19lbs啦

[quote]
MAKLEE0811 寫道:

[quote]

大宅

真厲害....我個囡只得 12-13 lbs 左右咋 ....食又食得少奶過人喎...唉 :-( :-( :-(

Bebichhichi 寫道:
因為我隻豬仔已經有成18-19lbs啦

[quote]
MAKLEE0811 寫道:

[quote]

大宅

鋒鋒都係用緊s size咋, 都唔覺'cool'呀. 個sticker仲可以貼到去個"2"字 ! :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至