興趣嗜好

跳至
[閱讀] MILLY MOLLY

首頁

尾頁

民房

MILLY MOLLY

上星期我係TIME XXXXXX買左一套MILLY MOLLY比我個女,買左1980,點知一星期到 卡XX公司打黎話MILLY LOLLY買緊1470!!!之後我立即打去TIME到問,佢地話1470係台灣版,HK版買緊1980,咁我就拎左我家中個套去到卡XX公司到睇下佢地個套,根本完全沒有分別!!只不過係有注音同沒注音,我覺得太離譜喇,SALES完全冇同我講過呀台灣版同香港版,一講就話比我知係1980!太過份~我以後都唔會幫你地公司買書!各位家長 買書前不防格價
該用戶已被刪除

Re: MILLY MOLLY

禁止訪問

複式洋房

希兒媽咪,
我正考慮買唔買HK版﹖原來差價咁大﹐佢地真係食水好深呀﹗不過大陸版無CD喎﹗而且BK媽咪話簡體字同繁體有唔同。

咁請問卡XX係邊度呀﹖可否PM我知﹐唔該哂﹗

複式洋房

"食水好深",唔通佢唔要食飯咩,再且大陸版是針對大陸市場,他們人均收入少所以平些.唔好講得x盡.除非你想收大陸人工. 明天都可能老闆同你講,你都"食水好深",大陸平好多.

再者,外國版是顏色同紙質都好些...冇灰塵.
[img align=left]http://www.my-smileys.de/smileys2/4_17_10.gif[/img][/img][/quote]

複式洋房

“食水好深” 講得好盡咩﹖唔好意思wor........
我知一分錢一分貨﹐所以我無諗住買大陸版﹐大陸版無CD﹐同簡體字﹐如你所講係針對大陸市場。

但香港版有平既話﹐就梗係格下價買平架啦﹐3千幾同1千幾相差咁遠wor

伯爵府

好媽媽勳章

佢都唔算食水深, 另外一套NODDY就真係食水深嘞, 台灣版就1,XXX.-, 但香港就14,XXX.-, 呢個先至算食水深呀.
我特登打電話去台灣問, 佢地話係同香港版一模一樣, 但香港有代理公司, 所以台灣訂購只寄台灣唔可以寄香港
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

民房

YOU MEAN TIMES-BOOKS NODDY xxxx???

民房

re: bluecloud
其實HK版同台版分別真係不大,反而個價格分別就真係好大 我想知係小朋友幾多個呀,因為本人個女宜家5歲半,
我覺得小朋友係呢個年幾唔係比佢學d中英文字最緊要,而係比小朋友學到個故事既內容,而且佢地都有埋cd架 咁可以比小朋友聽住個故事

大宅

希兒媽咪:

我想知道$1470在那裡買, 可否EMAIL給我說我知?其實你覺得這套書如何?
THANKS.
[email protected]

民房

RE:lwsdebbie

1470我係係卡xx公司個到買架,我覺得呢套書幾好,因為本人個小朋友本身係唔鐘意睇書架 而我都好小買書比佢睇 我都係因為之前買左d書做左佢地公司個vip佢地有人打黎話呢套書好好 咁我咪試下囉,點知我個女好鐘意睇
成日叫我講故仔比佢聽 我覺得同我小朋友親子關係好左,同埋可以吸引到我小朋友睇書 d故事內容都幾好 唔錯唔錯^^

複式洋房

希兒媽咪﹐
多謝你的資料﹐很有用。我的小朋友差不多5歲啦﹐平時我都有同佢講故仔既。不過我嗜好鐘意買書﹐要平靚正又實用。
我覺得呢套書幾好﹐千幾蚊都唔算太貴﹐如果同台版分別唔大就梗係買台版啦﹐慳幾百都可以夠買好多書啦﹐我好多書都係有注音台版﹐都OKwor.

別墅

I want to know too, anybody can help? thanks

bluecloud 寫道:

咁請問卡XX係邊度呀﹖可否PM我知﹐唔該哂﹗

民房

卡迪爾佢地公司係葵興架..
佢地定時都會有開倉架,有時大家得閒可以約埋其他BK MUM一齊上去睇下D書呀
如果你有查詢既話你可以打去問下..
我個教育顧問電話係61106844(楊小姐),你同佢講話係希兒媽咪介紹就得架喇,佢會送多D野比你

洋房

出售全新milly molly英文書連cd(購自times),
一本書連cd $20,
可散買或全套(32本)買,
如全套買,送專家導讀cd四隻及親子手冊2本

禁止訪問

洋房

macymom,
我剛相反,只想要中文版,所以出售英文版,係全新架!
係呀,全套$20X32本=$640,
如果妳全套要,$600啦,送埋導讀cd同家長手冊

大宅

浚媽媽 寫道:
出售全新milly molly英文書連cd(購自times),
一本書連cd $20,
可散買或全套(32本)買,
如全套買,送專家導讀cd四隻及親子手冊2本

i am interested, could u sell to me ?

男爵府

delete

大宅

deleted

首頁

尾頁

跳至