意見反饋
義工
[2006年] 想問邊度有得賣天線得得B嘅 VCD or DVD

複式洋房

國民生產總值:122

想問邊度有得賣天線得得B嘅 VCD or DVD

我個女係由Grandmum湊, 但奶奶最鍾意煲劇集. 你知啦, bb越大, 吸收力越高, 真係唔想佢啲時間就咁浪費咗. 唉!
我嗰啲disney VCD係燒嘅, 奶奶部機read唔到, 個女要weekend返到我屋企先有機會俾佢睇, 所以想買啲正版嘅俾佢播囉.
成日好想買天線得得B(Teletubbies), 但又唔知邊度有得賣, 咪想問吓你地囉.
或者, 你地又有冇咩其他好介紹呢?
唔該哂!

別墅

國民生產總值:833

Re: 想問邊度有得賣天線得得B

商務書局有得買

複式洋房

國民生產總值:369

Re: 想問邊度有得賣天線得得B嘅 VCD or DVD

我見過葵芳三聯有得賣.

karenlambo 寫道:
成日好想買天線得得B(Teletubbies), 但又唔知邊度有得賣, 咪想問吓你地囉.

大宅

國民生產總值:2338

見過大眾書局都有

大宅

國民生產總值:2641

HMV有得買,不過只有DVD,要百幾蚊一隻,上個月返大陸,唔洗二百蚊買

複式洋房

國民生產總值:122

唔該哂咁多位媽咪嘅回覆. 我今日放工去睇睇先

男爵府

國民生產總值:5158

BB/小朋友係咪真係好鍾意"得得B ?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.