意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 67|主題: 153686

[北區] 粉嶺,上水或大埔有無英文幼稚園係可以用到學卷嫁!

洋房

國民生產總值:124

粉嶺,上水或大埔有無英文幼稚園係可以用到學卷嫁!

唔知响粉嶺,上水或大埔有無英文幼稚園係可以用到學卷嫁!

珍珠宮

國民生產總值:37724

Re: 粉嶺,上水或大埔有無英文幼稚園係可以用到學卷嫁!

Don't think about 學卷 la, HK Govn't 而 + o係度玩野

有就當 bonus lor, 冇多 ga la

公爵府

國民生產總值:28406

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

報導講李國章暫停左申請呀...都唔知佢想點...

珍珠宮

mrs.so 寫道:

李國章正一大賤人, short ga

洋房

arm arm 又話向立法會提交咗文件,下星期五開會討論喎!

如果無學卷,我會考慮安基司 or 英藝,但出年有學卷,如果要交12個月學費就有12000津貼又唔限入息,故此要改變下意願~~~~~有份交稅,唔apply好似對唔住自己,好矛盾呀!

珍珠宮

kapobb,

No matter has 學卷 or not, I will still let my son study at 英藝 coz I really like that school

侯爵府

國民生產總值:21021

professor 寫道:

kapobb,

No matter has 學卷 or not, I will still let my son study at 英藝 coz I really like that school

me too ar, 千祈唔好因學卷而影响自己揀學校, 所以有冇學卷都好, 我都會照比囡囡出年去安基司讀, 有咪當bouns o羅

侯爵府

professor 寫道:
[quote]
mrs.so 寫道:

李國章正一大賤人, short ga [/quote]

我都要打佢先至過得到自己呀

洋房

如題:粉嶺,上水或大埔有無英文幼稚園係可以用到學卷嫁!
唔知有無高人,過多少料,參考下....參考下....
thank you very much~~~~~

侯爵府

kapobb 寫道:
如題:粉嶺,上水或大埔有無英文幼稚園係可以用到學卷嫁!
唔知有無高人,過多少料,參考下....參考下....
thank you very much~~~~~

sorry, 上水粉嶺我唔係咁清楚, 因為我一心一意係出大埔讀書架
不過曾經有媽媽問過上水粉嶺有冇英文幼稚園, 好時好時光係, 仲有冇其他就要, 咁要其他媽媽有冇資料補充到比你喇

珍珠宮

霖格格 寫道:

sorry, 上水粉嶺我唔係咁清楚, 因為我一心一意係出大埔讀書架
不過曾經有媽媽問過上水粉嶺有冇英文幼稚園, 好時好時光係, 仲有冇其他就要, 咁要其他媽媽有冇資料補充到比你喇

me too, 一心一意係出大埔讀書

FYI, 好時光 d 老師好差, 冇愛心 ga

洋房

?-( 好時光 d 老師好差, 冇愛心 ga ~~~~~
聽聞多數mama comment 都係咁話,&個肥婆可以因為肥只會坐响到講英文故事,沈悶非常~~~~~~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.