在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

家中的洗衣機壞了要換,請有問哪個牌子 & 哪款洗衣機最平靚正?

家中的洗衣機壞了要換,本來用開金鼎,已十年,之前好平,好似$3,??? 超薄兼有乾衣 & 1000轉,而家係豐?睇要$6,9??兼唔係超薄機身!
有何好介紹?Where 最平靚正 ??哪個牌子最好用,又襟 & 慳水?

Must 大眼雞 & 超薄機身not more than 17吋。
Chan's Family
該用戶已被刪除

Re: 家中的洗衣機壞了要換,請有問哪個牌子 & 哪款洗衣機最平靚正?

複式洋房

Re: 家中的洗衣機壞了要換,請有問哪個牌子 & 哪款洗衣機最平靚正?

Thank You!

What is your model? Would you give me the tel of 香港家居 or web site.

J&D 寫道:
我用西門子, 好正喎, 佢乾衣100%, 乾完可以立刻著...
1000轉, 2年前價$4000, 不過唔係超薄, 薄好似差幾百蚊...
經過今次, 我對西門子洗衣機好有好感, (之前用金章, 都無佢咁好)
我係香港家居到訂, 當時百貨公司價係$4999
Chan's Family
該用戶已被刪除

複式洋房

我用金章牌果隻二合一(extra capacity)...好好用喎!有個快洗功能, 只用30 mins - 如果d bb衫唔係咁污漕, 又有好多唔同程序.仲好靜!  我响華員會買, 好似$7千頭.

首頁

尾頁

跳至