跳至

首頁

尾頁

別墅

你哋小便次數頻唔頻密?

我由三四個月開始小便次數就好頻密,而家20weeks,次數更加嚴重,差唔多一個鐘要去一次,有時啱啱去完隔一陣又急,真係有啲懷疑個腎係咪有問題!!

大宅

Re: 你哋小便次數頻唔頻密?

我都成日急既,有時夜晚要起身尿尿tim呀!
可能阿B越黎越大壓住個膀胱啦~

複式洋房

我仲頻密過你, 1個鐘頭很多次, 尤其飲完水後. 醫生話正常喎. :lol:
chanpauline 寫道:
我都成日急既,有時夜晚要起身尿尿tim呀!
可能阿B越黎越大壓住個膀胱啦~

複式洋房

我都係一個鐘唔止一次呀...!

男爵府

我日頭都ok, 兩三個鐘頭一次, but夜晚一瞓低就成日急, 一晚要去成三四次, 攪到晚晚冇覺好瞓 :-( :-(
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

民房

小便的次數是比從前多了少少, 不過不算太密。
反而, 我覺得我大便的次數多了。
以前平均一天一次, 如今, 幾乎每天都有兩三次, 而且每次的份量都不少, 去得又快又急, 好似小便咁。我都唔係食多左好多啊, 都唔知邊得咁多大便?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

cy_cheung 寫道:
我日頭都ok, 兩三個鐘頭一次, but夜晚一瞓低就成日急, 一晚要去成三四次, 攪到晚晚冇覺好瞓 :-( :-(
me too, 所以成日都覺訓唔夠架

別墅

你哋小便次數頻唔頻密?

哦,咁即係正常啦!!不過真係好唔舒服,差唔多一個鐘頭去一次小便,有時我急但係唔去住,點知到去嗰陣屙唔出,要好辛苦先去到,我諗一急就要去咁好忍!!

別墅

Re: 你

我自己就奇怪
.認住我呀,我會告僱主的.

洋房

大小便都多了次數. 最慘零時4-5時間, 一定要去一次.
弄到無精神. 已避免訓教前食水, 但都不得.
嘗試忍, 不去住. 但6:00 就一定急到一定要去厠所哦!
很慘哦!
:-( :-(

大宅

Samuel1217 寫道:
大小便都多了次數. 最慘零時4-5時間, 一定要去一次.
弄到無精神. 已避免訓教前食水, 但都不得.
嘗試忍, 不去住. 但6:00 就一定急到一定要去厠所哦!
很慘哦!
:-( :-(

me too!!!! :-(

大宅

我都是呀!這幾天很冷,但常常晚上都要起身去廁所,好辛苦呀!

別墅

唉!我而家有陣時打個咳嚏都會咇咇哋尿,好鬼麻煩,你哋有冇呢個問題?

大宅

Mango7d 寫道:
唉!我而家有陣時打個咳嚏都會咇咇哋尿,好鬼麻煩,你哋有冇呢個問題?

me too!!咳都會,要用護墊,仲一日要換幾次tim,早期有菌食過抗生素,唔想再發

男爵府

有時就咁係起身, 都會壓到好似好急咁, 宮縮就唔使講, 雖然明知量唔多, 但個感覺就好似好急咁, 唔去唔舒服!

大宅

我都多左去尿尿,但如果去完無耐,但又出左街好快又急,但未必咁快又洗手間喎,等一陣就無再急既感覺架啦,我估個B咁0岩壓住左,所以快急,佢轉左個身就無事掛?!

別墅

都幾繁,晚晚都要半夜或臨天光去一次!己經習慣左!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

兩胎都無喎... 或者我夜

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

晚晚半夜或臨天光去都要去一,二次

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

習慣左.. 晚晚都一兩次.
唔知係唔係啞B重左, 日頭都去多左,都幾煩!

首頁

尾頁

跳至