跳至

首頁

尾頁

別墅

你地bb出街會唔會禁樣...........???

我個仔一出街就好興奮,特別在搭西鐵 or 地下鐵時
就特別興奮, 佢呀不停尖叫大笑, dance, 成車人都望
住我地,
我用手指放係咀"暑"bb唔好嘈...但,都係禁嘈...
於是比左個奶咀塞住佢把口,都仲可以一邊咬住個奶咀
"e e呀呀"講野

(人地唔知以為我地好日都唔帶佢出街)

大宅

Re: 你地bb出街會唔會禁樣...........???

彤彤出街都好興奮,一出門口就叫,落到樓下見到管理員哥哥姐姐就離遠叫人,成個熱情果咁...出街見到人就成日撩人,成日伸手仔去掂人,有次仲拉住個哥哥既手,唔怕羞啊...坐係bb車就猛搖,好似自己開車咁... ?-(

大宅

如果我個女個日心情好的話......佢會不停自己係度笑, 同啲唔識既人say hi, 而且仲會好似angelcat個女咁, 起勢咁搖個頭......

但係依排佢個心情都唔係咁好.....成日扭計~~~
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

凱豐佢講野就一時時...不過佢未出門口...我只係同佢換3喳...佢已經係咁樓...要出街...即刻果隻!!
出到街如果你一路move...佢都唔會發傻...如果一坐低...例如坐車呀食飯果d...佢就痴線喇...會不停啦咁郁...又要落地一陣要上番黎係咁行黎行去...冇時停...
同埋佢多數岩岩出門口果半個鐘都唔多出聲...之後就犀利喇...d"偉論"多過乜...個人講野又大聲公咁...
之前11個月重話可以比個奶嘴佢啜住,但都係可以哦哦哦唔知哦咩...之後佢o係街跌左個奶嘴我番到屋企先知...咁我就直頭冇買番~之後...咪更煩囉...哈哈~
重有佢最鐘意有人坐佢隔離位佢就成日人地一講電話佢就走佢摸人地個電話...有隻重係咁摸過姐姐仔隻手臂...衰仔..."乙水"到個姐姐自己比隻手臂比佢摸...哈哈
好彩次次都好好人唔介意...佢直頭成日想摸人塊面呀...因為佢呢期興叫人...一想叫人就摸人塊面...
另外佢好喜歡成日撩人玩...成日o係度"U U"聲..."U"人地同佢玩...同佢玩佢又扮晒怕醜擰埋一邊...
之後我咩住佢佢就成日係咁搖右搖...搖到我都比佢搖郁...個屎人大力王...
1歲之後佢既生活真係"多采多姿"左好多~

子爵府

浩揚仔出街一向都算好乖好定
但近來興:

1. 突然尖叫, 越 '殊' 越叫, 叫到人比人話.
2. 去 supermarket 四周摸, 好想乜都攪.

都唔知點好

大宅

haha...咁你咪成日係街"唔定"囉...
kawai928 寫道:
凱豐佢講野就一時時...不過佢未出門口...我只係同佢換3喳...佢已經係咁樓...要出街...即刻果隻!!
出到街如果你一路move...佢都唔會發傻...如果一坐低...例如坐車呀食飯果d...佢就痴線喇...會不停啦咁郁...又要落地一陣要上番黎係咁行黎行去...冇時停...
同埋佢多數岩岩出門口果半個鐘都唔多出聲...之後就犀利喇...d"偉論"多過乜...個人講野又大聲公咁...
之前11個月重話可以比個奶嘴佢啜住,但都係可以哦哦哦唔知哦咩...之後佢o係街跌左個奶嘴我番到屋企先知...咁我就直頭冇買番~之後...咪更煩囉...哈哈~
重有佢最鐘意有人坐佢隔離位佢就成日人地一講電話佢就走佢摸人地個電話...有隻重係咁摸過姐姐仔隻手臂...衰仔..."乙水"到個姐姐自己比隻手臂比佢摸...哈哈
好彩次次都好好人唔介意...佢直頭成日想摸人塊面呀...因為佢呢期興叫人...一想叫人就摸人塊面...
另外佢好喜歡成日撩人玩...成日o係度"U U"聲..."U"人地同佢玩...同佢玩佢又扮晒怕醜擰埋一邊...
之後我咩住佢佢就成日係咁搖右搖...搖到我都比佢搖郁...個屎人大力王...
1歲之後佢既生活真係"多采多姿"左好多~
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

首頁

尾頁

跳至