意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 42|主題: 127279

跳至
你地個工人是否比你地年輕啦~~~怕不怕喜歡你地老公?

大宅

國民生產總值:3113

你地個工人是否比你地年輕啦~~~怕不怕喜歡你地老公?

我個印印比我年輕一年啦~~
我有時都怕印印喜歡我老公~有時都會刻意做面色出來~~等我老公知道我不喜歡印印咁姣啦~~印印同我仔仔玩時都幾發姣啦~扮好低b~~其實我知都係想我個仔開心啦~但我睇到都毛骨悚然啦~~真係好誇張啦~~~而且佢周不時唔覺意掂到我老公啦~~~其實我老公係唔喜歡我請印印~其實我唔驚我老公對印印有野~反而驚印印對我老公有野啦~雖然我老公唔係靚仔但係是一個好好先生啦~~印印未嫁人~佢都想搵個好男人結婚生仔啦~~所以我驚~~驚~~~

珊瑚宮

國民生產總值:113477

好媽媽勳章

Re: 你地個工人是否比你地年輕啦~~~怕不怕喜歡你地老公?

我個印印大我老公11年,我諗我老公唔會煲老藕啩

禁止訪問

國民生產總值:22266

好媽媽勳章

Re: 你地個工人是否比你地年輕啦~~~怕不怕喜歡你地老公?

大宅

國民生產總值:1296

Where do you come up with such thoughts??

If you wanna worry... why don't you worry about the young girl he works with??

大宅

國民生產總值:3174

我反而擔心較年輕既工人會放假出街"沙沙滾"

大宅

國民生產總值:2368

你冋老公結

男爵府

國民生產總值:9849

2018勳章 好媽媽勳章

agree.

[quote]
catbaby 寫道:
你冋老公結

別墅

國民生產總值:566

我個工人細我成 10 年, 如果你老公咁易比人 勾引到嘅, 就冇得好講啦, Don't worry , be happy !
^_^

珍珠宮

國民生產總值:41995

唔好對自己咁無信心 , 佢知你擔心仲會詹詹自善啦 , 唯有將你工人唔好同你老公單獨相處. :tongue:

伯爵府

國民生產總值:18115

BK猜猜猜慶中秋

我想個個工人都會細個顧主,一定要信得過你老公

大宅

國民生產總值:1706

其實咩仲好, 睇下你老公對你是否磚一, 我個宾刚來時都同我講我老公靚仔, 我心諗你咁快發酵, 有時我都會問老公點呀我地個姐仔靚嗎, 次次都給佢駡痴仙.
^~^

別墅

國民生產總值:816

軒軒媽媽,

我印印工人細過我7年, 仲幾靚女添, 不過我唔擔心, 因為我對老公百份百信心!

你都要對自己有信心!其實仔都有埋, 如果你老公真係好好先生, 當然做每件事都會負責任啦, 唔會不顧後果既!

別墅

國民生產總值:708

我的工人細我5年,我對自己有信心,對老公有信心.其實樣好的工人我會較中意,因為日對夜對又湊bb,太醜頂唔順.
:wave: :pint:

男爵府

國民生產總值:5741

2018勳章

我印印工人都幾靚女架, 不過我從來無唸呢D野, 因為我對老公百份百信心!

象牙宮

國民生產總值:208404

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個工人都細過我, 不過我冇咁o既擔心, 加上我工人對我老公都好避忌, 而我老公又唔係點睬個工人, 所以暫時冇擔心.

男爵府

國民生產總值:7129

同印印講,有咩事只可搵太太,不可私自與先生商量,因為太太才是employer

子爵府

國民生產總值:12006

好媽媽勳章

睇相揀工人時,成日問c佬鐘意邊件邊件索d...佢話:件件都係黑古肋突,求其要個亞襌咪得囉...呢d送俾我都吃唔落.
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

珍珠宮

國民生產總值:44347

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

從來冇想過呢個問題 :lol:

複式洋房

國民生產總值:433

我都係咁話,你可以揀個醜既咪放心囉!

sweetcouple 寫道:
通街都有後生過我的女人............驚得咁多咩.............

洋房

國民生產總值:82

軒軒媽媽,

我個 ex-Bun 夠成日企係度好姣咁望往我老公, 又痴身痴勢, 又劃情人節咭放

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.