想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

照輸卵管問題

家計會follow左我已經成三四個月,上次覆診佢地終於寫紙我去照x-ray (輸卵管)......個e生比左d藥我叫我照x-ray前一晚食 (係消炎藥),另外仲有d止痛藥,佢叫我照之前一個hour食.....

我問e生個過程會唔會痛,佢就話因人而異...

我想問尼到有冇sister照過丫....我有d驚丫...可唔可以講個過程黎聽下丫

別墅

Re: 照輸卵管問題

你好...我上個月剛剛又係家計會Tranfer我去,我相信我可以幫到你。我有m到第一日就打去book,跟住就去化驗所,之前一晚有食藥因為我d朋友話好易會發炎.而且去之前一個鐘食定止痛藥。去到照時,醫生將一支類似針筒既野放入你既陰道(好似做婦科檢查噤)打d藥入去o個陣就好似突然想m到噤肚痛囉..不過個種痛可以忍一下就無事(都痛但好快) :-P 打完藥就叫你左擰擰影一張右擰擰影一張..完成。十至十五分鐘。之前我都勁擔心好痛,但係一下痛d之外,跟住就唔痛loo.不過你如果好怕痛就無辦法•我都想有bb好耐,醫生照完都話我左邊塞左,下個月做iui,希望大家一齊努力啦..
:-? :-?

民房

loveman620 thank you哂係丫.......我今日都去左照啦........個過程同你講嘅一樣.....我feel有d唔舒服but唔係痛果隻.....

個result話我兩邊都冇塞WOR.....但WHY我咁耐都未有BB呢....???問題出左邊呢???

大宅

nancy10_cheung
放鬆些,妳試了多久還未成功?

民房

tabo911,
我已經試左兩年幾la......... :-( :-(

首頁

尾頁

跳至