跳至

首頁

尾頁

子爵府

屯門邊到有PLAYGROUP 係 星期六下午/星期日?

如題

複式洋房

BK Milk勳章

Re: 屯門邊到有PLAYGROUP 係 星期六下午/星期日?

Hi,

I would also like to know if any playgroup for age 12-18 months around Tuen Mun area in Sat/Sun

子爵府

Re: 屯門邊到有PLAYGROUP 係 星期六下午/星期日?

係柏麗廣埸個到有兩間,一間叫大草地,另一間我吾記得叫咩
名,係25樓,有時間可以上去睇下... :-P

複式洋房

請問有無人讀過大草地呀!好唔好架!

珠心算班好介紹@詳情@

大宅

我仔仔每馮星期六都會到屯門栢麗廣場12樓間大草地上堂,
上堂時會有兩位老師用全英語授課. 老師好STABLE,唔會經常轉人,我個仔就好喜歡Miss Con and Miss Vio.
上堂時Miss Con和Miss Vio會彈琴和小朋友一齊唱歌玩遊戲.

** 但他們只收18個月或以上的小孩. **

地址 : 屯喜路2號柏麗廣場12褸1209室
電話: 3579 8600
網址 : www.playplus.com.hk

另外元朗有一間叫 KID'S CORNER

** 會收18個月以下的b b,
有波波池及一個幾大play area.**

地址 : 元朗安樂路129-149號基達中心4樓c-f室
電話 : 2474 7303
網址 : www.kids-corner.com.hk

[size=medium]Jason Ho Ho Mum :lol: :lol:

禁止訪問

大宅

唔係外籍導師,但是都能講流利英語. 而且係有心機教小朋友.
我仔仔返歲半班

[size=medium]Jason Ho Ho Mum

禁止訪問

大宅

我收到poster
屯門安定有間ywca幼稚園星期六下午有

大宅

kittynleo:

可否詳細介紹一下ywca的課程, 有冇適合3.5歲呢 ?

kittynleo 寫道:
我收到poster

子爵府

可唔可以比詳細資料呀?
我收到poster

大宅

kaiyui_BB 寫道:
可唔可以比詳細資料呀?[quote]
我收到poster
[/quote]

http://nsot.ywca.org.hk/
23/12佢地有開放日,我到時會去望下~

大宅

熱血勳章

[/quote]
http://nsot.ywca.org.hk/
23/12佢地有開放日,我到時會去望下~[/quote]

我都收到宣傳單張 打算23/12去望望 听講好似平日上午同星期六下午都有playgroup喎!

大宅

星期六下午1:30-3:00

由2位合格幼稚園老師教
每班12人

大宅

請問多少錢?
幾多歲? 兩歲幾ok嗎?

民房

hi,
我bb快兩歲, 開放日嗰日我都去過環境唔錯,
星期六playgroup已經開始報名,不過老師話兩歲可以讀全日班或者上午遊戲小組, 可以比d意見我嗎?

首頁

尾頁

跳至