論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

請問:星期六的鐘點係咪貴D喀?

我現在用緊呢個鐘點,都算O.K.,但就同我講,星期六會收貴D,但當初同佢講好咗係50蚊一個鐘,每星期六嚟做三個鐘,而且我都好好人,如果星期六我有事唔晒佢嚟,我都俾番50蚊佢,請問。。。我重要唔要加錢俾佢呢?
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

Re: 請問:星期六的鐘點係咪貴D喀?

哎。。。今日個鐘點收工時同我講,話我屋企遠,佢揾到蛇近D,所以唔撈了,真係打工皇帝!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

洋房

緊係唔洗啦,一般收50-55元,種懷晒.

民房

唔係呀?我用緊個鐘點公司阿姐仲平d $48/1hour ,質數都ok,用左2個都幾好,醒少少比佢都服呀!!
KWONGMAMA 寫道:
緊係唔洗啦,一般收50-55元,種懷晒.

首頁

尾頁

跳至