跳至

首頁

尾頁

大宅

你哋啲period嚟咗未呀

我生咗差唔多1month1week(冇餵人奶),今日開始嚟m,係唔係會咁快架?

子爵府

Re: 你哋啲period嚟咗未呀

我11月4日生,到依家d惡露重末清得哂﹗ 我都唔知點解咁耐=_=

別墅

me too, 惡露重末清得哂...

大宅

我啲惡露已經清咗兩個星期,所以我都唔知而家嗰啲係唔係惡露,因為都唔係好多,有時用紙巾抺又冇,但個肚耐唔耐有少少m痛feel,會唔會係惡露又嚟番呀?

大宅

我生咗26day惡露未清,
昨晚仲黎M……係唔係咁架?
D流量仲勁多(我本身D M流量都幾多)

別墅

Re: 你

我清晒啦,不過未黎period...

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

惡露同月經點分呀~

EsterChan 寫道:
我生咗26day惡露未清,
昨晚仲黎M……係唔係咁架?
D流量仲勁多(我本身D M流量都幾多)

伯爵府

我都生咗差唔多成個月, d惡露又係未完, 雖然唔多, 但都好鬼煩, 都唔知幾時完呢

大宅

我都生完差唔多一個月,但d惡露仍然好飄,有時好似快完咁,但有時食完碗薑醋又多返dd,都唔知幾時先完?

大宅

唉,我都仲未知而家嚟緊嗰啲係唔係m,已經第4日,今日個肚突然間好痛,但都好似嚟唔出,成日都好少好少,少到有時都冇,究竟洗唔洗睇醫生呀?

別墅

巴比倫

我恐怕你果d唔係m,不如睇醫生啦 而我都生咗1個月零2日,早一兩個星期見d惡露開始少同變啡以為就完,點知噚晚突然流咗舊大豬潤出嚟之後又流返少少血,99又勁想開始煮野我補身,但我又唔敢食住,又叫我去睇醫生,都唔知點算好 :-( :-(

大宅

我剛剛去完小便,發現有leia個問題,明明惡露接近完,但又有條好似周星馳d戲既假鼻涕咁上下大小既血膏,我唔知係體內既淤血定係胎盤殘流物,而姑娘曾經同我講過話如果有d好似腦張咁既血塊,就要返去檢查,可能係胎盤殘流物,你地話我應該點?joe

複式洋房

leia,
我day21個日,都係流左舊5x5cm大既豬潤出來,開頭都有d驚,唔知係咪殘留物,有諗過去睇醫生,(因為姑娘話大量出血要返去醫院)不過我觀察左一日,都冇大量出血,反而流少左啡,所以冇去,宜家day28,冇乜啡只係多透明分秘物

大宅

Leia,
我今日又冇嘢流出嚟,但嗰幾日真係有啲m痛feel,等我睇多幾日睇吓點,如果再嚟就去睇醫生.

大宅

巴比倫,
你果d會唔會係因為子宮收縮所致?
lpcjoe

大宅

我11月4日生,我就上星期清晒啦,不過未黎period.....

別墅

我上個月十號生, 今日有m 啦! :-( :lol:

大宅

我10月25號生, 我上星期嚟咗m, 而家已經完咗lu ! 

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

複式洋房

我11月5號生, 今日都仲未有m 喎!可能我餵人奶所以遲d

首頁

尾頁

跳至