跳至
[2006年] 真係失禮晒

首頁

尾頁

珍珠宮

真係失禮晒

個仔依家開始啜腳趾丫 :evil: ,食得好滋味,真係失禮晒

男爵府

Re: 真係失禮晒

我個囡都好鍾意玩腳趾, 但係就無啜......

大宅

果然係好姊妹,Erin都只係玩,無啜!

琴日我老公話,佢睇個cam時,咁橋見到Erin雙手捉住舉高既雙腳,但係訓著左覺,之後個工人要幫佢"定定"放番落黎!真攪鬼!

男爵府

搞乜鬼你post呢張大頭相.....真係以為erin係naomi.....

點解佢捉住對腳都可以瞓著咁得意呢
sisigal 寫道:
果然係好姊妹,Erin都只係玩,無啜!

琴日我老公話,佢睇個cam時,咁橋見到Erin雙手捉住舉高既雙腳,但係訓著左覺,之後個工人要幫佢"定定"放番落黎!真攪鬼!

大宅

o甘得意呀......快d影底佢啦.

Froggy_joe 寫道:
個仔依家開始啜腳趾丫 :evil: ,食得好滋味,真係失禮晒

大宅

我都覺得佢地笑起上黎,咪起雙眼時勁似樣!好攪笑呀!唔知邊個高d、大隻d呢?叫妳老公今日影多d相,第日可以笑餐懵!

BTW,我都對舉起雙腳訓著左有d半信半疑,但有張cam snapshot又影到佢真係舉高左雙腳,同手捉住!等我睇清楚佢係咪訓著先! [quote]
eemsfok 寫道:
搞乜鬼你post呢張大頭相.....真係以為erin係naomi.....

點解佢捉住對腳都可以瞓著咁得意呢 [quote]

首頁

尾頁

跳至