意見反饋
義工
[2007年] 你們會選擇什麼牌子嬰兒沐浴液, 洗頭水及潤膚膏?

複式洋房

國民生產總值:300

你們會選擇什麼牌子嬰兒沐浴液, 洗頭水及潤膚膏?

你們會選擇什麼牌子嬰兒沐浴液, 洗頭水及潤膚膏? 希望多d媽媽比意見呀

男爵府

國民生產總值:5225

Re: 你們會選擇什麼牌子嬰兒沐浴液, 洗頭水及潤膚膏?

我兒甥女用緊QV bath oil, 加在水中用來洗頭及身~

複式洋房

hialice :
咁你兒甥女有冇用埋QV skin lotion / QV Cream?l

男爵府

國民生產總值:5225

擦身好似無.. 擦面就有, 不過唔知用什麼牌子~

大宅

國民生產總值:2300

買0左Atopico 茶花油洗髮沐浴露 2 in 1 同茶花油嬰兒潤膚膏

男爵府

國民生產總值:9912

我用chicio同埋johnson baby

該用戶已被刪除

別墅

國民生產總值:707

全線都買了mustela, 希望好用啦

別墅

國民生產總值:750

已買chicco 2合1..唔洗過水..幾好..
lotion都仲諗緊...

複式洋房

國民生產總值:443

思思樂

複式洋房

思思樂

複式洋房

國民生產總值:287

全部chicco

別墅

國民生產總值:582

全部vendome,夏天轉用瑞士寶寶....

大宅

國民生產總值:4594

我大b初生時用seba bath沖涼,塗面用qv repair cream,塗身和換片塗pat pat就用 aqueous cream,好大樽又平係健康院d姑娘介紹的,我自己都用埋一份.
我打算細b都會一樣,但都好睇佢夾唔夾到.

別墅

國民生產總值:920

全套mustela和chicco,都係聽妳地話好用先買咋。
bb岩岩出世用mustela,用完就用chicco接住,睇下亞B用得好唔好啦。

複式洋房

GUB:

Where can buy mustela and how much is it?

別墅

國民生產總值:582

sogo,永安,千色店都有得賣....

別墅

國民生產總值:707

yiuyiumom 寫道:
GUB:

Where can buy mustela and how much is it?

我在西田買, 另外sogo, bebedream同taste都有. 中環Galleria有專門店, 不過我未去過

我買了:
二合一dermo cleansing gel, 500ml $140
body lotion 300ml $125
barrier cream 換片護膚膏 100ml $110
face cream 40ml $65
body lotion with cold cream 125ml $80
cleaning gel with cold cream 200ml (2支) 買時特價 $99

以上是正價, 我買時有九折, 買滿$500可以入會以後都有九折, 所以我一次過買咁多, 因為朋友話女女用後好好, 我咪跟住買囉.

後來上來bk見有媽咪話chicco同瑞士寶寶都好, 所以如果我用完這批後覺得唔好, 我會再試chicco同瑞士寶寶

複式洋房

國民生產總值:211

瑞士寶寶係sogo有counter,有一set咩都有齊ga,6xx,平過係荷花用vip價買。
Hello! I am a happy girl!

複式洋房

國民生產總值:433

MUSTELA 2 IN 1, 因大囡都一路用開都幾好。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.