跳至
[2007年] medela 奶泵

首頁

尾頁

大宅

medela 奶泵

請問去邊買會平? thanks!

別墅

Re: medela 奶泵

我見過最平護協, 好似swing買一千二百幾, 不過你要有護協咭先可以買medela的產品, 其他例如惠氏同雀巢咭都唔可以買.

另外在baby outlet, medela swing買$1332, 唔知算唔算平, 不過我如果問人借唔到護協咭, 多數會上baby outlet買啦.

大宅

請問baby outlet 係邊架~
thanks!

別墅

cathymom 寫道:
請問baby outlet 係邊架~
thanks!

Baby Outlet

旺角同銅鑼灣都有shop, 不過如你上去買, 最好打去問下先,
因為我上次上去, medela swing無貨要訂呀,
所以最好打電話去問下有無先.

複式洋房

GUB
我想問吓呢! 如果借到護協咭, 個咭主需唔需要一齊到護協咭買嘢先得嫁? thanks

大宅

THANKS GUB,
咁請問佢地電話幾號?

別墅

sammiman 寫道:
GUB
我想問吓呢! 如果借到護協咭, 個咭主需唔需要一齊到護協咭買嘢先得嫁? thanks

我同事話好似唔洗咭主上去, 只要帶咭就ok,
不過我未借到, 所以未試過呀, 我估你問咭主最好

另外, 如買avent的奶泵, 我見過好似都是護協最平,
而買avent就不用護協咭, 惠氏同雀巢咭都可以買,
所以avent手泵同暖奶器, 我就會上護協買

別墅

cathymom 寫道:
THANKS GUB,
咁請問佢地電話幾號?

佢地website有寫架, 你上去望望啦

大宅

頭先去永安睇, 而家佢地都做9折, 所以swing 都係$1332.

別墅

今日行上護協, 發覺原來swing賣$1185呀
可惜無護協咭啦

另本來想買avent暖奶器, 又無貨 :evil:

別墅

Hospital Authority Staff have 15% off discount at all Medela products at Celki Medical store. So, if you know somebody who is a nurse, ask her to buy it for you.
How about using Medela mini electric plus? I've used it for a month and it is quite nice and it is half the price of Swing (Original690; Discount: $586.5).

首頁

尾頁

跳至