自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

各位奶媽,海運有色膽包天變態佬,你地有無同樣遭遇?

今日同老公囡囡去海運,囡要吃奶,就去baby care unit 餵奶,bcu位置在玩具反斗成及kfc對面的樓梯底,係一個開放式的板間房,如電梯般大,內有一張椅及一張換片的檯,門口只有一條拉帶拉上即示意有人用緊,我已很醒的叫 老公入埋去,如有細路唔生性入黎攪攪震可擋下,我老公企正係門口位,走廊有兩位太太等緊位換片,我餵餵下聽到個男人(約30歲左右)話漏左對鞋想入黎

男爵府

Re: 各位奶媽,海運有色膽包天變態佬,你地有無同樣遭遇?

吓嗰衰人點樣呀..我一星期都會去反斗成幾次
等下次見到呢個衰人 佢先
佢個衰樣係點
下次餵奶小心d...
我見過有個媽媽用條巾...餵奶時就乜都睇吾到... :wink:
快d去揾番條...好似圍巾咁呀
[

洋房

正常男人樣,30歲左右,一d都唔猥瑣

洋房

各媽媽在那兒餵奶,務必小心個賤人用各種藉口走入黎
"目及"野

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我噚日見到呢間所謂育嬰房真係粗口都講得出•
係呀,懶係好咁整間房係度,但又無門啵,間房所謂o既天花同地腳位都有縫位,有心o既人真係企係附近搵野照下照下真係會望到入面•
係,個度人流好多,但係 d 死咸濕變態佬重多囉•
愉景新城都有兩間有鎖o既房,其中一間房入面重有水洗手,咁先叫方便母乳媽媽•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

香港真係有好多變態佬

別墅

男爵府

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

男爵府

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

見到一於報警拉佢啦!!

禁止訪問

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主所講個間房係無門架,剩係用幾塊米白色膠板係樓梯底間出黎,個門口係用排隊用個 d 繩帶拉埋就算•
即係話你一拉開條繩帶個人已經入到去,間房又細到死,你話點避,入面重有一張檯同凳,簡直係避無可避•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

複式洋房

但想問,點解個topic係"各位奶媽,海運有色膽包天變態佬,你地有無同樣遭遇?

大宅

我都覺得嗰間所謂育嬰房好求奇,好有問題,門又無,天花又通窿。如果得mami自己一個喺到餵奶,得一條帶欄住。真係mug人都可以入嚟,真係要向有關方面反映一下!

大宅

[size=large]如果比我見到佢出現佢一定死梗.
我家有兩隻大烏龜

男爵府

比我肯定鬧到佢cc下
蚊蚊媽

洋房

背住仲大件事,試想餵奶時全神貫注耷底頭望住bb,有人入黎企o係你背後居高臨下,一覽無遺,裝完走埋你都唔知,
我已打電話向海運反映,佢地話會跟進,即管睇下會唔會改設計,奉勸各人奶媽媽自己打醒精神.我好懷疑條友仔成日o係附近埋伏,見人入去就"目及"最好有人陪la,因為就算發現有人入黎"目及",你衣衫不整,好難即刻捉住佢家o麻

洋房

背住仲大件事,試想餵奶時全神貫注耷底頭望住bb,有人入黎企o係你背後居高臨下,一覽無遺,裝完走埋你都唔知,
我已打電話向海運反映,佢地話會跟進,即管睇下會唔會改設計,奉勸各人奶媽媽自己打醒精神.我好懷疑條友仔成日o係附近埋伏,見人入去就"目及"最好有人陪la,因為就算發現有人入黎"目及",你衣衫不整,好難即刻捉住佢家o麻
螞蟻人 寫道:

呢個鹹濕佬可能係叫孑孑嗲地 (kidding)

甘可唔可以背住門口,萬一比人衝入黎都唔會即時睇到

呢d 房點解不可以反鎖呢??

首頁

尾頁

跳至