懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

海運餵奶遇上變態佬

今日同老公囡囡去海運,囡要吃奶,就去baby care unit 餵奶,bcu位置在玩具反斗成及kfc對面的樓梯底,係一個開放式的板間房,如電梯般大,內有一張椅及一張換片的檯,門口只有一條拉帶拉上即示意有人用緊,我已很醒的叫 老公入埋去,如有細路唔生性入黎攪攪震可擋下,我老公企正係門口位,走廊有兩位太太等緊位換片,我餵餵下聽到個男人(約30歲左右)話漏左對鞋想入黎

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Re: 海運餵奶遇上變態佬

咁過份既賤男都有既....果個賤男借d意咋!! 佢可以叫你老公同佢睇下裡面有冇野留低, 如果有, 你老公都可以拿返俾佢啦。

早前我老公陪我買孕婦衫褲, 佢見到間店全都係女人, 佢死都唔肯入去呀, 佢話: 人地個個係女人, 又大住個肚, 間店又細, 一陣唔小心掂到人地就唔好啦, 俾人以為非禮呀。

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

該用戶已被刪除

洋房

我都知佢煞有介事,懶係急o甘貢入黎係"目及"野,
我依家仲燢緊自己無捉住佢報警,等佢同差人慢慢解釋,麻lug佬貢入去做mug
anita_yps 寫道:
咁過份既賤男都有既....果個賤男借d意咋!! 佢可以叫你老公同佢睇下裡面有冇野留低, 如果有, 你老公都可以拿返俾佢啦。

大宅

賤格

首頁

尾頁

跳至