自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

請問有無媽咪種呢種植物 "金盞花"? 可以在那麼買? 貴嗎?

急, 請告知, thanks.

男爵府

Re: 請問有無媽咪種呢種植物 "金盞花"? 可以在那麼買? 貴嗎?

在街市的花檔有得買 $10

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 請問有無媽咪種呢種植物 "金盞花"? 可以在那麼買? 貴嗎?

佢要係連埋泥可以種的那種.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

大宅

花壚....$5一棵苗

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

請問係邊個街市有得賣呀?我囡囡果盆,2日就已經完蛋了
My Two Princess

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

我女嗰棵都係呀!一人一花今年係呢種花,所以我都要幫她買翻一棵,如果唔係到2月就冇得交喇!

請問「花壚」在哪?
靚太唔易做!!

公爵府

請問邊度街市?

小虎豬媽媽 寫道:
在街市的花檔有得買 $10

公爵府

衰野, 代我答

CANDY_SAMSON 寫道:
佢要係連埋泥可以種的那種.

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

旺角花墟有 !!

公爵府

me 2 :-(
都唔明, 點解俾d 咁易c 嘅植物俾咁細小朋友做...功...課

kc 寫道:
我女嗰棵都係呀!一人一花今年係呢種花,所以我都要幫她買翻一棵,如果唔係到2月就冇得交喇!

請問「花壚」在哪?

公爵府

請問「花壚」在哪?

Heady 寫道:
花壚....$5一棵苗

公爵府

遠左d啊~
請問有無人知 將軍澳有沒有

ganbare 寫道:
旺角花墟有 !!

大宅

2019勳章

調景嶺彩明街市有,我老公今日買左番黎
[img align=right]http://img2.uploadimages.net/032559ShowLetter.gif[/img]

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

係呀!我朝早行過見到,仲要係買$8咋! (不過係幼苗咋!若要買埋有花的就要去花墟啦!)
carfield 寫道:

公爵府

好媽媽勳章

我唸要將佢移植去大小小既花盤先得架
我今日移植左之後佢好似靚仔左咁

公爵府

移植左, c左 我呢度都無陽光

bby 寫道:
我唸要將佢移植去大小小既花盤先得架
我今日移植左之後佢好似靚仔左咁

公爵府

thanks.

carfield 寫道:

大宅

好彩有你地報料,阿囡個盆一個星期就玩完了

複式洋房

[quote]
Luzern 寫道:
me 2 :-(
都唔明, 點解俾d 咁易c 嘅植物俾咁細小朋友做...功...課

agree

大宅

我仔個盆仲係度,but 未開花 :cry:
有好多同學仔已開花啦

首頁

尾頁

跳至