嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有無最新一期pampers熊仔積分計劃?

我都係琴日收倒....
不過係
現凡購買pampers珍寶裝紙尿片5包或pampers超級珍寶裝紙尿片3包同時出示集齊熊仔印花#十片數字樣十條碼標籤之優惠咭,即可於指定地點換領輕鬆穿加大碼裝24片一包

依張咭有無人想要嗎.我都無用.因我bb唔係用pampers.如果有人想要pm我.我送俾佢啦

*(己送出)*

別墅

我仲有一本野係集齊小熊印花可優惠折扣買bb用品同玩具的

伯爵府

魅力王子

goofyszesze 寫道:
我收到啦
me2~

珍珠宮

我都未收到wor

大宅

me 3

shah 寫道:
[quote]
goofyszesze 寫道:
我收到啦
me2~[/quote]

子爵府

我尋日都收到呀! 今期 d 野都幾抵!!

我只係填過表入 pampers 會. 定期都會收到優惠通知.
收唔到的媽咪, 不如打去問下.

大宅

有無人想要以下之優惠咭,可PM我:
現凡購買pampers珍寶裝紙尿片5包或pampers超級珍寶裝紙尿片3包同時出示集齊熊仔印花#十片數字樣十條碼標籤之優惠咭,即可於指定地點換領輕鬆穿加大碼裝24片一包

<已送出>

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我收到啦!today!

子爵府

我今日都收到喇!!

複式洋房

我都係琴日收倒, but can I ask inside the envelope, is there any coupon? E.g. maybe $15 cash coupon when buying the pampers product? Because my letter was opened when I receive from the box. And I can see the outside of the envelope, one sentence is shown----inside have a coupon!( Of course written in Chinese). If you know, pls answer me!

伯爵府

我問過pampers會,佢話今次唔係人人都會收到信o架 :mrgreen: :mrgreen:
同埋封信入面係冇15蚊coupon o既

複式洋房

我昨天有收到, 但我唔覺得積分換的物件是好平wor !

子爵府

佢信封寫住入面有 coupon, 但冇講係 $15 coupon 喎!
點解大家都會咁諗?

信入面, 有一張 coupon (有好多格, 連住優惠料),
我諗應該就係佢信封面所指的.

伯爵府

今期都唔正既. 越黎越cheap

別墅

仲有無邊個媽咪可以送個張PAMPERS優惠卡給我阿?我還欠2張喔~~無該曬!!!
是你就是你,不是你勉強都無用~

首頁

尾頁

跳至