自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:mosquitomon1031 的帖子

有,真係超煩

子爵府

引用:Quote:原帖由+JASON1124+於+13-08-22+發表o

原帖由 milktealai 於 13-08-22 發表
你真係慘。。。。。。。。
佢影響唔到我lu~~

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

有!我媽!

寶石宮

引用:Quote:原帖由+milktealai+於+13-08-22+發表

原帖由 JASON1124 於 13-08-22 發表
佢影響唔到我lu~~
你eq高同時運高

子爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章

mosquitomon1031 發表於 13-8-22 00:03
即係咩都係又彈唔係又彈,咩都加把口,咩都關佢事,嫌三嫌四果啲?我真係好怕,以前會唔抵得出聲,結果仲嬲 ...

62同姑奶(真係兩父女)
平時不傷大雅都算
最怕同佢地出街食野
在人地面前又話貴又話d野食唔好又點又點
成日都好怕俾餐廳加我地料

侯爵府

hashtag影視迷勳章

回覆 mosquitomon1031 的帖子

有呀, 我阿媽囉。佢個計分表係由-50開始計, 人地做到100分對佢來講都只會係50分緊緊合格。同親佢食飯一係話甜一係話淡, 就算出晒煙佢都會話唔夠熱!

子爵府

回覆:身邊有無:百彈齋主?

有,我99。

男爵府

有. 公司同事.. 同佢相處左3年, 真係人都癲. 咩都彈 真係好想係bk開個post宣洩下!! 有時我地成班同事傾計(冇佢份)講起邊到有野平, 佢成日聽我地講野就會駁, 你又知平!? 係咪咁平先?! 真係咁平, 佢賺咩先!?

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

有,我99,我地自己決定去既餐廳無一次話好食,次次都有野彈,唔係話好喊又話好甜,佢自己係屋企又唔落鹽,咁出街食係咁架啦,一餐半餐食你唔死。有次請佢去食buffet都算多款同幾好食(個個都話唔錯架),佢點都搵到d野黎講,話無蠔食唔好,之後搵到間有蠔食既,叫佢去攞啦,佢竟然話自己唔食蠔,咁你彈黎做咩呀﹖

子爵府

有, 6299

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

有個老姑婆親戚就係咁, 嫁唔出係有原因嘅...

珍珠宮

我 99

eg 我囡著裙佢會話對腳好涷wor! 我囡著褲佢會話,點解唔著裙
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

子爵府

畀面勳章

睇完大家都多數都係阿媽, 之後係阿爸, 朋友。。。哈哈哈
我都係阿媽, 阿哥。。

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我亞婆

珍珠宮

有,我99,超煩

大宅

奶奶就係咁

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

A lot in BK

男爵府

有,公司1個, 男家大半姨媽姑姐, 包括62都係, 尢其長老(阿爺) 未食先彈, 所以我相信係有遺傳原本我c6都係, 不過我話過佢之後, 佢就再無, thanks god!

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

引用:有,見神彈神,見彿彈佛,重要之後不停讚自

原帖由 jodyfan 於 13-08-22 發表
有,見神彈神,見彿彈佛,重要之後不停讚自己,抬高自己。極到自大狂妄。

...
呢啲人我會好誇張咁吹捧佢,呼和到佢都覺得我多左勁得劑怕左我,等佢無癮佢會自動見到我就怕,唔煩我

首頁

尾頁

跳至