意見反饋
義工

產前產後 今日: 19|主題: 240871

bb成日飲完奶先打(司嗌),點算?

禁止發言

國民生產總值:1331

畀面勳章

bb成日飲完奶先打(司嗌),點算?

複式洋房

國民生產總值:252

Re: bb成日飲完奶先打(司嗌),點算?

打(司嗌)係正常嫁, 又其係食飽之後會常見的, 因為奶令到bb個胃你脹, 而令壓住個棋隔模, 所以會打司嗌, 係正常的, 不用擔心, 你可以比水佢飲或同佢掃一陣背就可以, 但我一時時的, 有時乜都唔洗做, 佢自然停左冇了。
27/7 (2070g),29/7 (2.12kg),5/8(2.37kg),11/8(2.606kg),12/8(2.640kg),26/8(3.28kg),28/9(4.64kg),24/10(5.46kg),28/10(5.38kg)

禁止發言

國民生產總值:1331

畀面勳章

大宅

國民生產總值:1396

姑娘話bb同大人唔同, 如果bb打嗌覺得唔舒服, 佢自然會喊 (因為bb淨係識打喊表達唔舒服) 佢唔喊即係佢唔覺得唔舒服, 但當佢喊又自然唔會再打嗌, 咁你怕佢辛苦咪唔好抱佢, 放佢係床仔, 等佢喊咪無事囉

..

洋房

國民生產總值:220

係呀, 如果你真係唔想佢打, 姑娘教一係再比d 奶佢食, 一係整喊佢, 我bb細個時都成日打, 我通常整喊佢既~~~

到bb大個d, 就可以好似大人咁飲水, 但我bb係要等佢打一陣, 比水佢飲, 先work 喎~~~

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.