美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問Guinot護膚品好不好用?

如題

洋房

Re: 請問Guinot護膚品好不好用?

我覺得幾好用喎
相識是緣

男爵府

好好用,不過好貴,$500/50ml

子爵府

我用佢個radiance mask幾年啦, 真係幾好, full 完後好有光澤同白滑, 多數我會用來急救

洋房

真係一份錢一份貨
相識是緣

大宅

Thanks for all your sharing.

I saw the X'mas set around $7xx and want to try is good for me or not. I heard from my friend that this brand is quite good for mature (over age 40) and the cream is a little bite "lup". Is it true?
:lol:

大宅

我在美容院做facial,佢地就係用Guinot幫我用機做, 都ok, 起碼唔敏感,唔lup, 同埋無太多香味, 保濕就好好, 不過又未到覺得超正

子爵府

好用. 我多數冬天用佢既serum, 因為我skin 超dry 呀
唔知亞女幾時先會叮一聲

男爵府

Good ar! 我facial用機做效果好正喎! 不過幾貴.

大宅

Bambi,

I also want to try the facial (slim face) as I read the magazine shown the px around $600 (for 90 min) last time. How much of your facial px? Thanks

男爵府

我都唔知而家exactly係幾$次, 大約$4xx吧.

洋房

我係做美容嫁.
我去行家(道)做足料都係$2XX.
我知道有D美容院會偷工減料嫁.
相識是緣

男爵府

o甘妳係咪有好介紹呀? :idea:
殷仔媽咪 寫道:
我係做美容嫁.
我去行家(道)做足料都係$2XX.
我知道有D美容院會偷工減料嫁.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至