自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: 嘩,yumiko大走光

BABALALA 寫道:
睇佢個樣頭先都喊豬頭咁,佢都無咩野,咪話發生左小小意外,但最終都完成左,多謝支持佢ge朋友........

thanks

水晶宮

畀面勳章

係呀~
條褲咁貼,就算想打底都未必打得倒啦! 打左都會好肉酸。
我都成日著貼身褲,所以好清楚........ [quote]
JAY媽 寫道:
咁又係...我之前都

子爵府

唔好喊啦,yumiko,
你都係幫東華,個個都唔會笑你,只會支持你的

水晶宮

畀面勳章

錢嘉樂話yumiko返左屋企再出返黎
可能之前驚得滯返左屋企,之後經理人同佢傾完所以佢返番去再出鏡?! ?-( ?-( ?-(
睇佢個樣頭先都喊豬頭咁,佢都無咩野,咪話發生左小小意外,但最終都完成左,多謝支持佢ge朋友........

大宅

我覺得佢地上返電視講件事...做得好大方。
咁樣起碼d記者冇得亂寫錢嘉樂係鹹豬手先啦!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

bowling2004 寫道:

我都成日著貼身褲,所以好清楚........

woooooooooo v wu v~~~~~~ :-P

大宅

bowling, 佢本來走咗架喇...
↓↓↓
【orisun.com專訊】 鄭希怡為無綫《歡樂滿東華》演出「空中美人樂斌Fun」時,首次試玩失手踢落救生網,未料到為慈善決定再次接受挑戰,當在空中被錢嘉樂捉住大髀時,竟因力量過大被扯甩褲,立即露出黑色T-Back底褲,更隨即跌落救生網。現場所見鄭希怡極速穿回褲子,事後拍檔胡定欣、Amanda.S等為她披上衫,鄭希怡則喊住離開將軍澳電視城。經理人霍汶希指鄭希怡很不開心,會讓她休息一天。

可能之前驚得滯返左屋企,之後經理人同佢傾完所以佢返番去再出鏡?! ?-( ?-( ?-( [quote]

[/quote]

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

lui_ho 寫道:

水晶宮

畀面勳章

係呀~
佢地咁做好聰明~
lui_ho 寫道:

大宅

塞住記者的口,明天可以手下留情啩

可能之前驚得滯返左屋企,之後經理人同佢傾完所以佢返番去再出鏡?! ?-( ?-( ?-( [quote]

[/quote]

水晶宮

畀面勳章

貝貝 寫道:
woooooooooo v wu v~~~~~~ :-P

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

意外黎啫~~~無人想既. 我諗d記者會手下留情啩?!

男爵府

真係好意外呀, 我睇到時, 都嚇到呆左呀

水晶宮

畀面勳章

哦~~~

不過有幾個主持好賤呀~~
包括林曉峰!!! 成晚特登提住呢單野,真想扯巴佢!
白痴仔! 以為自己好攪笑呀?? 要講講一次就夠,洗唔洗不停咁提住呢??!! :-x :-x :-x [quote]
lui_ho 寫道:
bowling, 佢本來走

禁止訪問

洋房

Luckily, no accident occurred.

伯爵府

螞蟻人 寫道:
[size=medium]車......以為有相、有片睇,得個講字
有呀

大宅

希望佢經一事、長一智啦!
:-( :-( :-( :-( :-(

禁止訪問

大宅

不過我見其實佢由黃XX時條褲都已經跌緊,
希望佢無時啦,
希望記者手下留情啦,
意外無人想.
初時都以為黃XX係後,
錢XX係前,
睇返至知係錢XX係後接.
偉麟16/6                             偉灝25/720:41出世啦.                       11:33出世啦.3.41kg日                                     3.98kg17/6    8.83kg                     29/7     3.61kg                                            1/8      3.66kg[size=large]偉麟大相簿[size=large][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/109422]偉雄仔相簿

首頁

尾頁

跳至