夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 老公屋企人對你好嗎?

我都ok架,雖然未至於好似女咁,但都好支持我地,其他叔仔及妯娌都好好人,我地有互相幫助tim,其實咁樣我覺得都有助夫妻感情更好.

睇左以上姊妹d post, 好似衰多過好wor, 真係睇你好唔好彩. good luck la 各位,尤其係未嫁個d

子爵府

未結婚之前我同C6個妹同呀哥都係同事,加上99已經唔係度好耐,老爺只當我係細路女,所以我地相處都無什麼大問題出現

侯爵府

好! 奶奶有3個仔, 所以好恨有個女, 對我都幾好架, 有咩都會同我傾. 兩個叔仔同我都好friend. 老爺生前都好錫我.

大宅

garfield097 寫道:
當我照到係女時,佢家姐聽到,就話唔係嘛,有冇照清楚D架?(佢自己咪又係生女,講明唔再生),咁失禮你地男家,跟我姓啦笨 :tongue:,真係

我同你完全一樣...但我仲慘啲...跟住之後每次返去食飯...佢地都問你有冇照錯...真係不知所謂.... ...所以宜家都好少返去...過時過節先返....但生咗個女又咪係成日等我返咗工死過黎睇我個囡.....

大宅

老爺奶奶姑仔都對我好好架! 老爺知我有第一胎時送了一部車俾我們方便出入。 奶奶整燕窩我食。 BB出左世地方唔夠住又送層新樓俾我地。 佢地唔係好有$$但真係好好。 所以有D無以為報。

大宅

Trojan 寫道:
老爺奶奶姑仔都對我好好架! 老爺知我有第一胎時送了一部車俾我們方便出入。 奶奶整燕窩我食。 BB出左世地方唔夠住又送層新樓俾我地。 佢地唔係好有$$但真係好好。 所以有D無以為報。

嘩....你就好啦......莫講話燕窩....口水都冇得你食呀..... :-(

侯爵府

嘩, 又送車, 又送樓都唔係好有錢???
Trojan 寫道:

大宅

masiuling1218 寫道:
[quote]
Trojan 寫道:

嘩....你就好啦......莫講話燕窩....口水都冇得你食呀..... :-( [/quote]

有燕窩食係奶奶想BB生出黎皮膚靚D咋! 生完之後就好小有得成日食lu。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

唔好

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

近排佢阿媽及阿妹想迫我男友搬返去同佢地住,
早幾日仲要發我爛渣,係到數我,但佢地數我果D都唔明關我咩事
男友宜家講左唔再見佢地,因為佢地講D說話過份,
男友親耳聽到,佢地仲死口唔認 :tongue:
今日佢阿媽叫細佬同我男友講明天一定要返去
細佬都費事睬佢阿媽

大宅

好~
生完仲好~

民房

他們很尊重我,對我好好,又好錫我仔仔.但就不是時時見面.

大宅

好媽媽勳章

普普通通啦 :-|
快樂可人兒
:-DResults:

男爵府

佢地好好人...6299從來都無要求我地做咩, 反而佢地默默支持我地, 重久不久問幾時去你處做清潔, 知道我怕凍重問我洗唔洗去佢處攞張厚毯, 真係唔好意思

大宅

當我係外星人入侵地球(佢屋企), 總之佢覺得個仔係佢既私有財產, 任何人都唔準分享(包括我d仔女). 我都無佢咁好氣. 外星人就外星人啦.

洋房

個個都對我非常好
該用戶已被刪除

複式洋房

我老公屋企人同D親戚客氣得好緊要 好恐怖呀!

男爵府

我又係喎, 99把口就話自己人 (在人面前), 但佢同姑9做的野咪又係當我係外人, 但佢地就好錫囝囝, 對我就.....

所以一個月見一次就夠了, 過時過節也只會提前食飯, 正日留比娘家一齊食, 激c佢地

當我係外星人入侵地球(佢屋企), 總之佢覺得個仔係佢既私有財產, 任何人都唔準分享(包括我d仔女). 我都無佢咁好氣. 外星人就外星人啦.

首頁

尾頁

跳至