跳至

首頁

尾頁

別墅

臭b好鍾意啜手指瞓.俾奶咀定由得佢?你哋阿B有無咁

我臭b好自從識玩手後就鍾意啜手指瞓覺,半夜自己醒咗啜住就瞓番.....(佢啜肯自己瞓)但又驚佢啜到手指好肉酸同好難介.....有無媽咪知會唔會大D唔啜?
我今日買咗奶咀....但又驚會嘟咀(其實我唔鍾意BB食奶咀)
我老公唔俾佢食指,話寧願阿B食奶咀
:cry: :cry: :cry: 都唔知點算好

大宅

Re: 臭b好鍾意啜手指瞓.俾奶咀定由得佢?你哋阿B有無咁

我bb都係咁, 仲要加埋一得閒就啜, 而我覺得奶嘴好似乾淨d, 所以我決定俾佢食奶嘴, 不過佢係全人奶全埋身食既bb, 佢唔係好識食奶嘴, 我今日買左第5個俾佢試啦! 希望呢個啱佢胃口啦!

別墅

你比佢食奶咀啦!無咁多菌,如果佢大d你唔想佢仲食奶咀都好易介架ga,只要搽d驅風油落個奶咀道就得架啦!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我比奶咀,不過阿b一有機會就偷食手指.

洋房

我個b都好鍾意啜手指, 尤其睡覺時, 都不知點stop, 她會喊 :-(
:-P :-o

別墅

奶咀 = 機動啲 :lol: ,可以隨時攞走。

手手 = 隻手永遠都跟住佢,隨時扲來食,難啲戎。

大宅

我個細佬b一眼訓就要啜手指,唔俾佢食會喊到O型嘴,

別墅

Re: 臭b好鍾意啜手指

我隻B好胃食o架,我試過比好多次奶嘴佢食,但估佢都唔食 吸幾

大宅

我臭b都係唔識食奶咀. 有時在街佢摟計都有比奶咀佢食,但佢食一陣就吐出來. 反而我覺得佢鍾意飲水含住就想訓覺.
臭b都食手, 不過好彩唔係摟訓時食, 我就撥開佢話dirty, 佢好似覺得好好玩咁, 冇乎 ! :evil: :evil: :evil: 不過我會多d幫佢抹手.
佢唔係淨食手, 佢開始見野都想食, 包括衣領,紗巾 ... 依家我番轉佢比佢訓練抬頭, 佢抬頭一陣就會扒係度, 跟住伸條脷出來tim 床單 !!!

別墅

我都唔鍾意隻b啜手指, 但又見佢啜得好滋味, 於是比佢戴手套, 點知連手套都食到濕晒, 唯有比佢啜奶咀, 佢會啜幾下就吐出來, 於是我用米袋仔壓住唔比佢吐, 佢無乎啜啜下便入睡.

有時抱起佢玩呀, 同佢講野, 佢都會lam下我件衫.

首頁

尾頁

跳至