跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

Disney X Crocs 鞋仔

今日去Citysuper見到有Disney x Crocs 嘅crossover鞋,好靚,

仲估唔到有卡樂B嘅size,忍唔住買咗對比佢, ,本來自己都想買一對作母女裝,不過著得無卡樂B咁靚,所以無買到! :cry:

大宅

2019勳章

Re: Disney X Crocs 鞋仔

咁細隻好Q, 好得意,但會唔會好硬呢

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

一D都唔硬,幾軟身,鞋頭可以屈得埋,硬極有限 !話時話,最後你幫囝囝報咗邊間幼兒園呀?

大宅

馬拉松都有得賣呀!

子爵府

但e+都好 喇wor~~點著呀~??著襪係入面呀~??

大宅

2019勳章

carolyktong,

近排真係好忙仲未報幼兒園,我唸要一月先有時間.

男爵府

2019新春慶豚圓 睛靈勳章

想問下呢隻鞋有什麼function呀? 我摸個好軟身.
但價錢都唔平要$23x. 我認為都好貴.
買nike/addies..波鞋都係2佰幾.
而且都唔明冬天先出呢係列嘅? ?-(

男爵府

呢隻鞋係樹脂造,所以唔同膠鞋,唔會著臭腳,又唔易爛,又軟身,所以好貴
天氣熱時我就想買比迪迪,但被迪婆和迪爸 ,話bb未係行得好穩,隻腳又快大,買來晒錢 迪爸話我自己買來著就准 但我覺得小朋友著先好睇...
依家天氣凍,更加唔會買

洋房

我都買咗對黃色!

首頁

尾頁

跳至