意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 27|主題: 88977

買westwood袋邊到可靠

大宅

國民生產總值:2378

買westwood袋邊到可靠

買westwood袋,除佐專門店外,仲有咩鋪頭比較可靠?點解專門店同一些鋪頭會價錢相差一半咁多。

大宅

國民生產總值:1152

Re: 買westwood袋邊到可靠

me too

大宅

國民生產總值:4839

好媽媽勳章 畀面勳章

我會去銅鑼灣廣埸1期extravaganza,最近我係佢道買

公爵府

國民生產總值:27357

好媽媽勳章

hellobebu 寫道:
買westwood袋,除佐專門店外,仲有咩鋪頭比較可靠?點解專門店同一些鋪頭會價錢相差一半咁多。

係喇, 點解YMK同佢地差咁遠
YMK可以做到專門店既6折喎

翡翠宮

國民生產總值:90573

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

TWIST - 世貿中心地下

大宅

國民生產總值:4839

好媽媽勳章 畀面勳章

bby 寫道:
[quote]
hellobebu 寫道:

係喇, 點解YMK同佢地差咁遠
YMK可以做到專門店既6折喎 [/quote]

我的親身經歷,,YMK (轉貼)

http://www3.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=2621301

民房

國民生產總值:1

去saccessori,係旺角新ソ城有一間不過忘記2/F定3/F,
我11月先buy左個新款手挽袋$3100折左.
專門店要賣成$5千幾.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.