意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 240872

跳至
肚文膏

伯爵府

國民生產總值:18372

肚文膏

有冇好介紹呀

民房

國民生產總值:53

Re: 肚文膏

Mother Care啦,...都ok架...又平...不過唔係成日有貨
:verycold:

別墅

國民生產總值:541

PALMER'S(美國雅兒) 唔會好油立, 有效防紋, 屈記依家做緊七折, 好抵買又好用.

伯爵府

國民生產總值:18372

?-(

大宅

國民生產總值:1595

我買左拉.但係搽個陣好似好乾,整到個肚有d痛添.
我想問可唔可以先搽bb油再搽呢個呢?潤d阿嘛.
fruit_cookie 寫道:
PALMER'S(美國雅兒) 唔會好油立, 有效防紋, 屈記依家做緊七折, 好抵買又好用.
http://hk.myblog.yahoo.com/jessie-bb

別墅

國民生產總值:541

jessieyip,
因為我怕油立, 所以喜歡PALMER'S, 如果你覺得乾, 可以先搽bb油或橄欖油.

大宅

國民生產總值:1595

fruit_cookie
唔該曬
http://hk.myblog.yahoo.com/jessie-bb

別墅

國民生產總值:596

請問Mustela 呢隻牌子嘅肚文膏好唔好用?

子爵府

國民生產總值:11846

環保接龍勳章 大廚勳章

我用緊一隻 Elemis 幾好的油, 我而家35週+++ touchwood 都無肚紋, 仲好滋潤, 可當body lotion用! 佢有日本茶花子油成份.係joyce beauty 有得賣!!Elemis 好出名, 唔係太貴, 一枝頭400 元 可用足一個孕期加生完...

[url=http://www.timetospa.com/product.asp?catalog%5Fname=TimeToSpaCatalog&category%5Fname=143&product%5Fid=00763&arentOid=118]click here[/url]

複式洋房

國民生產總值:118

i am using 茶花子油, 4 times much moisture than oilve oil. pure and just HKD39.9-

男爵府

國民生產總值:5343

我買左LIERAC, 我個friend三個月開始用, 生完一條紋都冇 希望我都係啦
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

別墅

國民生產總值:904

i also use Palmer's, ok

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:8395

有冇肚紋要等生咗先至好講,我一路大肚都冇見到有肚紋,連醫生都話我好野,一條紋都冇,但係生完之後,d肚紋都唔知係邊度走出來的,有好多條,不過好彩好淺色,而家都唔係好覺。

大宅

國民生產總值:1849

我投MotherCare肚紋膏一票,我由四月開始搽,到呢月生得,都未有出現紋,希望平安度過咪呢幾星期喇 [/quote]

咁你全程用咗幾多枝呀,因為我想訂但唔知應訂幾多?

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:9401

請各位請教,生完上一胎為止到現在肚紋重未清, 而家又有第2胎, 咁你哋介紹的適合我嗎?  :-( :-(

男爵府

國民生產總值:6218

我2個幾月開始搽avent, 到上個月買到mothercare 0既 肚紋膏, 一直搽到而家. 雖然個肚都已經好大, 但係touch wood 都未有紋...
違規簽名-超版代刪

大宅

國民生產總值:2698

Mother care 係邊度有得買,thanks
Kathy_M 寫道:
Mother Care啦,...都ok架...又平...不過唔係成日有貨

民房

國民生產總值:1

唔該想問下係唔係藥房有得買架? :-P

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.