自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

急:請問有冇好嘅皮膚科醫生介詔~謝謝

如題:
我想帶我bb去睇
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

大宅

Re: 急:請問有冇好嘅皮膚科醫生介詔~謝謝

Monchui,

我仔仔看開史泰祖醫生, 都幾好, 係中環皇后大道萬年大廈(近蘭桂坊), tel: 2810 7888 你可以預先致電查詢下資料 (例如收費等)
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/juliec2k18/album?.dir=5abdscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//hk.photos.yahoo.com/ph//my_photos

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Monchui

我朋友最近介紹我睇彎仔道張詢昌醫生,可能我睇兩樣野,所以收我$700,開頭都覺得幾貴,但而家好番哂就覺得值得囉

大宅

你係睇咩架:

如果睇暗瘡:
陸宏隆
黃國安,
李祖祺,
沈祖明,
黃鍚明

民房

You can try Dr Hugh H C CHEUNG in Rm 2110 21/F
Tower 2 Metroplaza 223 Hing Fong Road Kwai Hing

Tel:2421 1082 Mon Tue Thur Fri 10-1 & 3-7
Wed 10-1
Sat 10-1 & 3-5

子爵府

Thx~~~~All
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

首頁

尾頁

跳至