意見反饋
義工

產前產後 今日: 3|主題: 240881

產後廿八方加左價

大宅

國民生產總值:1131

產後廿八方加左價

總之早小小買啦,加左成400蚊

禁止訪問

國民生產總值:143

Re: 產後廿八方加左價

男爵府

國民生產總值:9617

熱血勳章 2016畫展勳章

我食栢康堂26方, 都係差唔多個d野, 但平好多..$15xx, 食咗身體好好, 一d都唔似坐月婆, 鬧人仲好中氣潻

大宅

國民生產總值:2003

062004 寫道:
我食栢康堂26方, 都係差唔多個d野, 但平好多..$15xx, 食咗身體好好, 一d都唔似坐月婆, 鬧人仲好中氣潻

請問金至尊同糊選裝有咩分別

伯爵府

國民生產總值:18595

醒目開學勳章 BK Milk勳章

~喵喵~ 寫道:
總之早小小買啦,加左成400蚊

when I joined their talk in late Nov, they said that will increase price ..
so I bought it for $14xx =P

男爵府

金至尊多2包, 入面有0芝同黨心

即係$15xx有28包湯同26包代茶, 代茶10包紅棗炒米茶同16包首烏合桃茶

26方

男爵府

國民生產總值:6636

係唔係$1888(湯包十代茶26包),再送代茶1盒呀?送既同原有既有咩唔同?

男爵府

佢標$1888,但又寫明優惠價$15XX.

唔係送多盒代茶, $15XX係買26湯, 而係話買個時你會攞走一大箱(26湯)同一盒26包代茶, 所以叫送代茶.其實佢地仲有野送, 產前把脈同胎毛筆一支,但我無要到..係我懶去整

男爵府

國民生產總值:6636

哦~明喇!!thx
062004 寫道:

唔係送多盒代茶, $15XX係買26湯, 而係話買個時你會攞走一大箱(26湯)同一盒26包代茶, 所以叫送代茶.其實佢地仲有野送, 產前把脈同胎毛筆一支,但我無要到..係我懶去整

大宅

國民生產總值:2438

062004 & other mami,

咁你地有無比較過, 28方同26方 (栢康堂), 有什麼分別?? 你地又點解會選 26方呢??

我心大心細, 唔知買那種

pls help.

大宅

國民生產總值:1372

我食過,ok架!不過就要日日食,但我食左就好少病!

我有幾張28方 coupon ,你地岩用pm我啦,
我寄比你地啦~~
[img align=left]http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/2/0/7/4/kam_1113-img600x450-115853927601-1.jpg[/img]

男爵府

somama^_^ 寫道:
062004 & other mami,

咁你地有無比較過, 28方同26方 (栢康堂), 有什麼分別?? 你地又點解會選 26方呢??

我心大心細, 唔知買那種

pls help.

我嗰時都心大心細架, 睇返d藥其實都係差唔多都係個d野, 但價錢就差幾舊水, 知名度同口碑都係考慮之1 , 始終無乜聽人食過26方, 細心比較過

(1)28方加咗價 (同2年前比較), 但話送BB監聽器, 咪即係同佢買囉, 我又唔需要.
(2)價錢就差幾舊水, 26方包埋代茶, 唔洗煩點煲同再執藥
(3)聽講28方係大6出產(以前係HK, 後尾搬咗返大6做), 26方係全港制造

咪買咗26方囉

大宅

國民生產總值:1131

062004 寫道:

26湯都加左價啦,而加原價$2500,優惠價$1888

禁止訪問

國民生產總值:2091

伯爵府

國民生產總值:15458

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

O下~

兩樣都加左價.........

而家都未知邊樣好....

請問

大宅

國民生產總值:2472

其實產後媽咪坐月係咪真係人人一樣架?
唔洗跟據體質點"保" 架咩?

咁我開刀生bb的, 得唔得?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.