自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

今晚東華三院籌款都幾悶

摷新馬師曾D籌款舊片出來重播,都唱
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 今晚東華三院籌款都幾悶

[size=medium]啱啱返到屋企都睇到祥哥唱左 3、4首歌

乜佢唱左好耐 gar lar?
路遙知馬力,日久見人心!

禁止訪問

男爵府

一見祥哥即刻轉台!
最無聊係食漢寶包!!!!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

現卡拉之星籌款叫做好睇,有氣氛,唔駛咁悶!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

侯爵府

karenbb 寫道:
一見祥哥即刻轉台!
最無聊係食漢寶包!!!!

係,認同

伯爵府

最好睇都係前PART果D,鄭希怡走光好慘~

大宅

食包果part真係勁勁勁無聊!
又冇高難度 / 又唔刺激 / 又冇意思...
只係久唔久鏡頭影下佢地仲食緊...跟住又影去第二度。

都唔知邊鬼個諗埋d咁既環節!

伯爵府

lui_ho 寫道:
食包果part真係勁勁勁無聊!
又冇高難度 / 又唔刺激 / 又冇意思...
只係久唔久鏡頭影下佢地仲食緊...跟住又影去第二度。

都唔知邊鬼個諗埋d咁既環節!

我喺度諗,佢地係咪真係食左咁多都冇人知

別墅

無線自己捉蟲,而家要收東華制作費,你話死唔死。你話東話會比好多你呀!東華自己都要籌款。只會一年差過一年。除非出年又玩空中飛人囉。
:verycold: :verycold: :verycold:

子爵府

畀面勳章 親子達人勳章

年年都咁悶架啦 !越夜越衰!有無留意頭先有班二打六唱歌,有個唱<讓我跟你走>勁難頂 :tongue:

大宅

年年都係咁 .. 睇到我都眼訓

珍珠宮

畀面勳章

最怕聽阿姐唱歌, 毛管"洞"....

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

"不知明物體大唱 Voler"

....仲有好E伴舞....
生活靜靜似是壺水....

大宅

好媽媽勳章

卡拉之星籌款擺明年年都係薜家燕唱
快樂可人兒
:-DResults:

珍珠宮

畀面勳章

仲要搵番"新馬仔"d舊video黎播 我個晚打緊牌都俾佢整到shock shock地

首頁

尾頁

跳至